Omiljeni Disneyjevi i Marvelovi likovi na pidžamama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.11.2020.

0

Foto: Yamamay

Foto: Yamamay

Yamamay predstavlja dvije čarobne kapsula kolekcije u suradnji s Disneyjem i Marvelom, inspirirane Minnie&Osvetnicima

Koristeći iste uzorke, stilove, boje i tkanine, Yamamay je osmislio usklađenu odjeću za djecu i njihove roditelje, ali i za sve ljubitelje ovih popularnih likova.
Minnie, najmoderniji Disneyjev lik svih vremena, karakterizira liniju za žene, dok se linija nadahnuta Osvetnicima ističe licima svih omiljenih superheroja: Hulka, Iron Mana, Captain America i Thora. Nova odjeća, kombinira stil i funkcionalnost, a dizajnirana je za ugodne snove, ali i za trenutke opuštanja uz obitelj.
Kapsulna kolekcija za žene i djevojke, posvećena Minnie i stvorena pod Disney licencom, sastoji se od spavaćice, dvije pidžame, kućnog ogrtača od flisa i para čarapa za žene; te dvije pidžame, gornjeg dijela trenirke od flisa, para čarapa i dva kompleta donjeg rublja za djevojčice.

Yamamay

Yamamay

Kolekcija za muškarce i dječake koja je posvećena Osvetnicima, a dizajnirana je pod Marvelovom licencom, sastoji se od dvije pidžame, majice, para čarapa i donjeg rublja, sve dostupno i za muškarce i za dječake.

VIŠE O TEMAMApidžameYamamayDisneyMarvel
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se