Disney+ od sljedećeg tjedna na hrvatskom tržištu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.06.2022.

0

Disney+

Disney+

Disney+ platforma u Hrvatskoj će biti dostupna od 14. lipnja. Pretplatnici će moći gledati tisuće naslova serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa...

Od 14. lipnja streaming platforma Disney+ bit će dostupna u Hrvatskoj.  Pretplatnici će moći gledati tisuće naslova serija i filmova Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica, i Stara.

Disney+ je streaming platforma za filmove i serije Disneya, Pixara, Marvela, Star Warsa i National Geographica, koja uključuje naslove poput Simpsona i još mnoge druge
Disney+, streaming platforma tvrtke The Walt Disney Company, potvrdio je da će ovog ljeta pokrenuti svoju uslugu u 42 zemlje i 11 novih teritorija. Nove zemlje uključuju Hrvatsku, Južnu Afriku, Tursku, Poljsku i Ujedinjene Arapske Emirate.

S ekskluzivnim, originalnim sadržajem i tisućama naslova serija i filmova Disneyja, Pixara, Marvela, Star Warsa, National Geographica i ostalog zabavnog sadržaja koje nudi Star, Disney+ je streaming platforma nekih od omiljenih svjetskih uspješnica.


VIŠE O TEMAMAstreaming platformeDisney
Povezano