Streaming usluga Max od 21. svibnja u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.03.2024.

0

Foto: Warner Bros. Discovery

Foto: Warner Bros. Discovery

Max je jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024. uživo, u cijelosti, u 25 država u Europi gdje će Max biti dostupan

Warner Bros. Discovery je objavio da će Max, njihova poboljšana streaming usluga, biti lansirana u prvim europskim zemljama 21. svibnja. Max okuplja nezaobilazni HBO Max program, Discoveryjeve zanimljive sadržaje iz stvarnog života i svu vrhunsku akciju s Eurosport premium pretplate kako bi stvorio potpuno iskustvo gledanja za cijelu obitelj s vodećim TV emisijama, novim i kultnim filmovima, nezaobilaznim sportskim događajima i vodećim TV mrežama u odabranim zemljama, na jednom odredištu, po prvi put.

21. svibnja, Max će postati dostupan u Srednjoistočnoj Europi, nordijskim zemljama i na Iberijskom poluotoku*. Potom, slijedi lansiranje u Poljskoj, Nizozemskoj, Francuskoj i Belgiji. Francuska i Belgija prve su nove zemlje u kojima je  WBD pokrenuo streaming uslugu u više od dvije godine. Nakon toga, uz lansiranja u SAD-u u srpnju 2023 i u Latinskoj Americi i Karibima ranije ove godine, Max će biti dostupan u 25 država u Europi i ukupno 65 država i teritorija diljem svijeta.

Lansiranje Maxa u Europi bit će obilježeno povratkom dugo očekivane druge sezone originalne HBO serije „Zmajeva kuća” (House of the Dragon), čija će premijera biti 17. lipnja. Max će unijeti novo iskustvo streaminga u Europu s više od dvostruko većim brojem sadržaja nego što je trenutno dostupno na HBO Maxu. Ovo ljeto, Max će biti  jedina platforma na kojoj će biti moguće pratiti Olimpijske igre u Parizu 2024 uživo, u cijelosti, u 25 država u Europi gdje će Max biti dostupan. Olimpijske igre u Parizu 2024. bit će uključene u sve planove pretplate, osiguravajući svim Max korisnicima potpuni pristup najvećem sportskom događaju na svijetu.

Max je jedinstven među pružateljima usluga streaminga zbog  kombinacije svoje neusporedive raznolikosti i nove i poboljšane aplikacije s kultnim franšizama i moćnim korisničkim iskustvom. Pretplatnici će moći uživati u raznolikom i kvalitetnom zabavnom sadržaju uz Warner Bros. filmove poput „Barbie” (Barbie), „Aquaman i izgubljeno kraljevstvo” (Aquaman and The Lost Kingdom), te „Wonka” (Wonka), HBO Originale kao što su „The Last of Us“, „Bijeli lotos” (The White Lotus), „Euforija” (Euphoria), „Pravi detektiv: Zemlja tmine” (True Detective: Night Country), „Režim” (The Regime), „Simpatizer” (The Sympathizer), „Pehist – drugi dio” (The Jinx Part Two) i nadolazećom novom komedijom „The Franchise“.

Na Max stiže nova ponuda Max Originala bazirana na popularnim filmskim likovima i franšizama Warner Bros. Picturesa, uključujući „Pingvin“ (The Penguin) i „Welcome to Derry“ (IT Stephena Kinga). U ponudi će biti i filmovi iz opsežne knjižnice WB-a, uključujući Harry Potter franšizu, „Matrix” (The Matrix), „Vitez tame” (The Dark Knight), „Joker“, „Gospodar prstenova” (The Lord of the Rings), kao i obožavateljima omiljene Discovery serije „90 dana do vjenčanja” (90 Day Fiancé), ,,Zlatna groznica” (Gold Rush) i „Renovator” (Fixer Upper).

Sport će obožavateljima nuditi opsežnu pokrivenost glavnih međunarodnih i europskih sportskih događaja, uključujući teniski Grand Slam kao što su Australian Open, Roland-Garros i US Open, tri velike biciklističke utrke - Giro d'Italia, La Vuelta a España i Tour de France, uz Tour de France Femmes, 24 sata Le Mansa i svaki značajan zimski sport na World Championshipu i World Cupu. (Prava za sportska događanja se razlikuju od zemlje do zemlje.)


VIŠE O TEMAMAWarner Brosstreaming platformefilmoviMax TV
Povezano