Odmor u Istri može biti bolji uz kulinarske radionice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2022.

0

David Skoko

David Skoko

Aminess hoteli i kampovi i ove godine u Novigradu nastavljaju s gourmet konceptom Aminess Cooking with Class by David Skoko za kojeg su prijave otvorene

Riječ je o projektu koji za goste Aminessa objedinjuje čari odmora u Istri i stručne kulinarske radionice pod vodstvom jednog od najboljih hrvatskih chefova Davida Skoke.
Ovaj ekskluzivni gourmet paket Aminess Maestral Hotela uključuje vikend smještaj u renoviranim sobama hotela te sudjelovanje na stručnoj radionici kuhanja uz bogat izbor lokalnih namirnica u a' la carte restoranu hotela pod vodstvom chefa Skoke.
Previđeno trajanje svake radionice je četiri sata tijekom kojih svaki polaznik ima jedinstvenu priliku učiti tajne kulinarstva od chefa Skoke. Osim bogatog izbora lokalnih namirnica s naglaskom na ribi, za pripremu gastronomskih specijaliteta na radionicama koristi se i višestruko nagrađivano ekstra djevičansko maslinovo ulje Vergal iz vlastite proizvodnje Aminessa.

Aminess Cooking

Aminess Cooking

Nova sezona projekta Aminess Cooking with Class by David Skoko započinje u travnju, a datumi održavanja su od 15. do 17. travnja, od 29. travnja do 1. svibnja, od 13. do 15. svibnja, od 27. do 29. svibnja, od 9. do 11. rujna, od 30. rujna do 2. listopada, od 28. do 30. listopada te od 4. do 5. studenoga.

VIŠE O TEMAMADavid SkokoAminess Maestral HotelAminess hoteli
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se