Što donosi Aminess Wine & Gourmet Nights

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.06.2021.

0

Foto: Aminess

Foto: Aminess

Ekskluzivnom večerom u režiji Davida Skoke i Janeza Bratovža počinje četvrta sezona Aminess Wine & Gourmet Nights

Turistička kompanija Aminess hoteli i kampovi u suradnji s renomiranim chefovima Davidom Skokom i Janezom Bratovžom nastavlja projekt Aminess Wine & Gourmet Nights. Prva večera će se održati 25. lipnja u 19 sati u Aminess Maestral Hotelu, u à la carte restoranu Oliveto.
Ovom fantastičnom večerom u pet sljedova, u režiji poznatih majstora kulinarstva Davida Skoke i slovenskog chefa Bratovža, započet će četvrta sezona projekta koji u fokus stavlja bogatstvo i raznolikost istarske gastronomije i lokalnih, autohtonih namirnica. Uz vrhunske specijalitete, gosti će moći kušati vina svjetski, poznatog vinara Coronice.
Riječ je o ekskluzivnim večerama koje će se tijekom srpnja, kolovoza, rujna i listopada održavati jednom mjesečno. U srpnju i kolovozu večere će se tako održavati u novigradskom restoranu Half 8, dok će se u rujnu projekt premijerno predstaviti i na otoku Korčuli u Aminess Port9 Resortu. Do sada je tijekom protekle tri sezone ovog projekta održano 26 večera na kojima je uživalo više od 1500 posjetitelja iz cijele regije.

"Iznimno mi je zadovoljstvo ponovno biti u prilici kroz projekt Aminess Wine & Gourmet Nights gostima predstaviti inovativne specijalitete pripremljene od vrhunskih i najboljih svježih lokalnih namirnica. Upravo to i činimo ovim projektom, jer kroz gourmet ponudu želimo maksimalno promovirati bogatstvo i raznolikost istarske gastronomije. Veselim se još jednom uzbudljivom izdanju", izjavio je David Skoko.

VIŠE O TEMAMAAminess Wine & Gourmet NightsDavid SkokoJanez Bratovž
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se