Ljetni 'show cooking' s Davidom Skokom u Novigradu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.07.2021.

0

Foto: Aminess

Foto: Aminess

Ljetni 'show cooking' s Davidom Skokom i gourmet kolektivom Kud Moroni – novo izdanje Aminess Wine & Gourmet Nights - seli se u centar Novigrada

Aminess hoteli i kampovi u sklopu projekta Aminess Wine & Gourmet Nights organizira drugu ekskluzivnu večeru za čiju će se pripremu pobrinuti David Skoko te tim vrhunskih i višestruko nagrađivanih chefova. Druga večera će se održati na otvorenoj terasi restorana Half 8 u centru Novigrada u petak 30. srpnja s početkom u 20 sati.
Uz chefa Skoku, za ovo jedinstveno gourmet iskustvo pobrinut će se i chefica Ivana Bekavac, dobitnica nagrade „Andrej Barbieri“ te chef Igor Gudac i chefica Ivana Čuljak koji su svoje znanje i iskustvo stekli i na međunarodnoj sceni.
David Skoko & Kud Moroni kako se nazivaju, će uz domaće, autohtone i kvalitetne namirnice pripremiti večeru u četiri slijeda uz koju će pokazati raznovrsnost i raskoš hrvatske gastronomije, dok će se za uživanje u vrhunskim vinima pobrinuti vinarija Tomaz.

Ekskluzivne Aminess Wine & Gourmet Nights večere će se sve do listopada održavati svaki zadnji petak u mjesecu, a cijena iznosi 350,00 kuna po osobi. Tijekom narednih mjeseci ovaj će projekt obići i ostale Aminess restorane na jadranskoj obali.

VIŠE O TEMAMAAminess Wine & Gourmet NightsDavid Skoko Ivana Bekavac
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se