Nove nade, nove snage: Ovo su finalisti Fashion Incubatora!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.09.2014.

12

Vanja Veselić i Berislav Kovačević

Vanja Veselić i Berislav Kovačević

Odabrano je pet kolekcija za nastup u finalu najstarijeg nacionalnog natjecanja za mlade modne dizajnere

Desetu godinu uspješnog rada Portanova Fashion Incubatora, najstarijeg i najutjecajnijeg natjecanja za modne umjetnike obilježit će pet kolekcija i čak osam mladih dizajnera koji su u DoubleTree by Hilton Zagreb hotelu pred stručnim žirijem izborili svoje mjesto u finalu.
Zorica i Anita Vlatković

Zorica i Anita Vlatković

Modni dizajneri Teo Perić, Lidija Pihler Yuniku i modni urednik Petar Trbović su u osam sati dugom žiriranju odlučili da su Jelena Holec, Marko Sabarić, Tomislav Kliskinić, Vanja Veselić, Berislav Kovačević, Antony Avangard te Zorica i Anita Vlatković najbolji među mladim modnim dizajnerima sezone.
Tomislav Kliskinić

Tomislav Kliskinić

"Zaprimili smo rekordan broj prijava, što nas posebno raduje jer je jasan pokazatelj da nas i nakon 10 godina rada nove generacije prepoznaju kao najsnažniju platformu za lansiranje svog branda, a to je izvorna vokacija ovog projekta", ističu organizatori.

Antony Avangard

Antony Avangard

Portanova Fashion Incubator natjecanje je za dizajnere debitante do 29 godina starosti i jedino je događanje koje mladim dizajnerima u potpunosti pokriva troškove smještaja, modela, šminkera, frizera, produkciju scene i snažnu medijsku promociju.

Jelena Holec

Jelena Holec

Najbolji među njima na ovom natjecanju bit će nagrađen s 10.000 kuna i nastupom na Cro a Porteru. U dosadašnjem radu Fashion Incubator je u modnu orbitu lansirao preko 70 imena, među ostalim i Juraja Zigmana, Ivana Alduka i Sonju Lamut.

VIŠE O TEMAMAFashion IncubatorJelena HolecMarko SabarićTomislav KliskinićVanja VeselićBerislav KovačevićAntony AvangardAnita Vlatković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se