Nježna i topla priča o jednoj naizgled običnoj obitelji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.02.2021.

0

Foto: Mozaik Knjiga

Foto: Mozaik Knjiga

Nježna i topla priča o jednoj naizgled običnoj, nesavršenoj obitelji stiže nam iz pera spisateljice Hannah Beckerman, u izdanju Mozaika knjiga

Hannah Beckerman spisateljica je, novinarka, televizijska i radijska voditeljica. Prije nego što se posvetila književnom radu bila je televizijska i filmska producentica dokumentarnih filmova o umjetnosti, povijesti i znanosti u Velikoj Britaniji, pa i u SAD-u. Pisala je za The Observer, The FT Weekend Magazine i The Sunday Express, a radila je i kao književna kritičarka na BBC Radiju 2.
Beckerman se publici predstavila 2014. godine sa svojim prvijencem „The Dead Wife’s Handbook“, ali je svjetsku slavu stekla tek pet godina kasnije kada je objavila svoj drugi roman "Kad bih ti barem mogla reći".
Ovo je potresan, no emotivan portret jedne obitelji i spona koje nadjačavaju i najveće obiteljske tajne. U velikoj svjetskoj uspješnici autorica progovara o vlastitom prepoznavanju tajni i emocija na do sad neviđen način. Ovaj svjetski bestseller, kontroverzni je naslov o kojem se dvije godine od prvog objavljivanja i dalje priča. Ovu prekrasnu priču, koja je napisana s vrhunskom elegancijom, a otkriva svu snagu ali i krhkost ljudskih odnosa, na hrvatski je prevela Tamara Štiglić Vodopić.

Radnja

Audreyna se obitelj raspala. Njezine dvije odrasle kćeri, Jess i Lily, otuđene su, a dvije unuke tinejdžerice nikada se nisu smjele upoznati. Tajna stara trideset godina razorila je obitelj, ali postala je i jedino što ih povezuje. Kako tenzije u obitelji rastu, nemogući izbor koji je netko od članova donio prije toliko mnogo godina uskoro će isplivati na površinu. Nakon desetljeća tajni i tišine, kako bi jedna slomljena obitelj mogla pronaći put natrag , put koji ih spaja?

VIŠE O TEMAMAknjiževnostMozaik KnjigaHannah BeckermanTamara Štiglić Vodopić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se