Nikad bolji i veći Hideout Festival

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.11.2012.

1

Hideout Festival

Hideout Festival

Treće izdanje jednog od najposjećenijih ljetnih festivala u Hrvatskoj najavljuje ekspanziju još većeg broja izvođača

Najaktualnija imena plesne glazbe će i ovog ljeta okupirati najpopularniju hrvatsku party destinaciju plažu Zrće i renomirane svjetske klubove Papayu, Aquarius i  Kalypso. Zvijezde poput Loco Dicea, Modeselektora, Jamieja Jonesa, Penduluma, Chase & Statusa stižu na Hideout Festival naoružani novim zvukovima ljeta nakon što su cijelu ovu godinu bili kreatori zabave na Ibizi i u svjetskim party središtima poput Berlina, Amsterdama ili Londona.

Zrće će s klubovima poput Aquariusa, Kalypsa ili Papaye koja je ujedno i jedan od 30 najboljih klubova na svijetu izgledom zadržati intimnost i ekskluzivnost festivala postignutu u 2012. U odnosu na prethodno izdanje najveći festival elektronske glazbe na Jadranu svoj središnji dio programa smjestio je od srijede 3. srpnja do petka 5. srpnja, ali zaigravanje počinje već 30. lipnja s pred-partijima ispunjenim dnevnim aktivnostima tijekom sljedećih sedam dana koji su hedonistički podređeni zabavi, smjehu, druženju i uživanju u izlascima i zalascima sunca, mirisu mora i ultimativnoj glazbenoj ponudi kako danju tako i noću.

Nakon odličnih izvedbi i dosadašnjih headlinera Ricarda Villalobosa, Skrillexa, Simian Mobile Disca, Tige ili Annie Mac tisuće fanova jedva čekaju ljeto 2013. za koje Hideout priprema još jaču ponudu boat i pool partija, koji će osiguravati posljednje glazbene underground melodije tijekom cijelog dana i noći.

Sljedeće godine na jednoj od glavnih pozornica nastupa glavna faca iz Desolata Loco Dice, zatim glazbenik koji je obilježio ovu godinu Jamie Jones i njegov kolega s labela Miguel Campbell. Za drum & bass bit će zadužen omiljeni povratnički dvojac Chase & Status koji će predstaviti svoj novi album i legendarni Andy C, a u Hrvatsku stižu i kraljice plesne glazbe Heidi i Cassy. Iz Berlina dolaze miljenici domaće publike Modeselektori, a kad smo već kod ukusa domaće publike pogađa ga i Pendulum.

U prodaju su upravo puštene prve ulaznice za domaće tržište po cijeni 430 kn preko sustava Eventim, stoga požurite, jer sudeći po prvom kontigentu ulaznica za britansko tržište koji je rasprodan u svega nekoliko minuta, ne sumnjamo da će se ponovo tražiti ulaznica više.

S prvim najavljenim imenima, dojmovima i pričama s prethodih izdanja jednog od najboljih europskih festivala koje još uvijek ne jenjavaju, jasno je kada prava ljetna sezona za svakog ljubitelja elektronske glazbe počinje i da se u prvom tjednu srpnja definitivno na Zrću nalazite!


VIŠE O TEMAMAHideout FestivalZrćeelektronska glazbaPapayaAquarius
Povezano