Ni Valentinovo više nije ono što je nekad bilo!

Piše: S.Z., Ljubljana, Zagreb
Objavljeno 25.01.2016.

0

Behemoth

Behemoth

Behemoth je u Sloveniji nastupio više puta, još davne 1999. godine kada je bio predgrupa kultnom sastavu Deicide

Dan zaljubljenih, dan Sv. Valentina, Valentinovo - 14. veljače. Kratak je to popis ključnih informacija za on što će uskoro zadesiti ljubljanski prostor Kino Šiška. U susjednoj Sloveniji nastupiti će trenutno najatraktivniji zimski paket bandova koji putuje Europom. Naime, na pohodu kroz stari kontinent snage su udružili Behemoth, Abbath, Entombed AD i Inquisition.
Behemoth je u Sloveniji nastupio više puta, još davne 1999. godine kada je bio predgrupa kultnom sastavu Deicide, da bi već sljedeći nastup bio co-headlinerski s bandom Carpathian Forrest. Posljednji posjet Sloveniji održan je u sklopu ovogodišnjeg MetalDays festivala, nastupa s kojim je Behemoth dokazao da mu je mjesto na samom vrhu scene. Ritualni spekakli rijetko koga ostavljaju ravnodušnima i svi posjetitelji uskoro će imati priliku iskusiti navedeno iz prve ruke.
Nekada Immortal, danas Abbath - maskirani black metal zabavljač, zatvorio je jedno životno poglavlje i okrenuo novu stranicu. Umjesto Horgha, Apollyona i Demonaza, uz Abbatha su sada Creature i King Of Hell. Zajedno će predstaviti novi Abbathov materijal kao i klasične hitove iz perioda Immortala.

Ovu koncertnu večer otvoriti će kultni black metal dvojac Inquisition, dok će nakon njih nastupiti Entombed A.D. s Lars Goran Petrovom na čelu, koji će se pobrinuti za dozu vrhunskog old school blac 'n' roll metala sa sjevera kontinenta.

Po svemu sudeći ova romantična večer ima sve predispozicije da postane neromantični spektakl.

VIŠE O TEMAMABehemothkoncerti u LjubljaniCarpathian ForrestKino Šiška
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se