Nekoliko razloga zašto odabrati sportski grudnjak

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.12.2017.

1

Sportski grudnjaci su dobar izbor | Foto: Lisca

Sportski grudnjaci su dobar izbor | Foto: Lisca

Prilikom svakog skoka poskoče i vaše grudi, a njihovu težinu ne nose mišići, nego tkivo i koža. To je samo jedan od nekoliko razloga koji idu u prilog sportskom grudnjaku.

Mi žene jos uvek prečesto zaboravimo na sebe, na svoju udobnost pa i zdravlje. Koliko vas još uvek trči u običnom donjemrublju? Jeste li se ikad zapitale zašto sportiskinje biraju sportsko rublje? Zasto bismo ga trebale i mi koje se sportom bavimo samo u slobodno vrijeme, tek tu i tamo?
Jednostavno – u njemu ćemo lakše dostići zadate ciljeve, vežbanje će biti ugodnije, a zahvalno će nam biti i naše tijelo. Naročito su grudi te koje snažno osjećaju tjelesnu aktivnost, a ona sa vremenom utječe i na njihov izgled. Prilikom svakog skoka, naime, poskoče i vaše grudi, a njihovu težinu ne nose mišići, nego tkivo i koža. Često opterećenje neodgovarajućom opremom može biti bolno, a grudi se i brže opuste, savjetuju iz Lisce.
Foto: Lisca

Foto: Lisca

Sportsko donje rublje oblikovano je tako da grudima osigurava optimalnu potporu i za vrijeme najintenzivnijih pokreta. Donje rublje nam pomaže i u regulaciji tjelesne temperature te odvajanju vlage. Tako je vježbanje ugodno i udobno.

Svakako da i aktivno sportsko donje rublje može biti IN. Modeli Miss Sporty iz kolekcije Cheek by Lisca, među kojima je i popularan grudnjak bez žičane potpore, izrađeni su od tankih i laganih mikrovlakana koja se brinu da tijelo bude uvijek suho, a kretanje opušteno, a zahvaljujući trendi krojevima i modernoj boji rado ćemo ih nositi i onda kad ne treniramo.

VIŠE O TEMAMAdonje rubljeLiscagudnjacisportski grudnjaci
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se