Natali Dizdar pokazala savršene noge u prekrasnoj haljini i seksi štiklama

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.07.2017.

83

Natali Dizdar na otvorenju kluba 585

Natali Dizdar na otvorenju kluba 585

Najveću pažnju na otvorenju kluba 585 uBolu na otoku Braču privukla je pjevačica Natali Dizdar, koja izgleda bolje nego ikad

U Bolu na Braču službeno je otvoren klub 585, o kojem se dugo šaputalo i pisalo. Na svečanosti uoči početka programa La fiesta, o klubu su  govorili i načelnik Općine Bol, Tihomir Marinković, te direktor TZ Bol, Markito Marinković, a cijelonoćnoj zabavi prisustvovali su i rukometaš Igor Vori sa suprugom, njegov kolega Zlatko Horvat, pjevačica Natali Dizdar sa prijateljicama te fotografkinja Dora Šarić.
Najveću pažnju privukla je Natali Dizdar, koja izgleda bolje nego ikad. Preplanula glazbenica pokazala je svoju seksepil u šarenoj i blještavoj mini haljini koja je na savršen način naglasila njene prekrasne noge u zavodljivim crnim štiklama. Svoju ljetnu kombinaciju Natali je začinila besmrtnom crnom bajkerskom kožnom jaknom koja je looku dala dašak rokerske vibre.

VIŠE O TEMAMANatali Dizdarklub 585
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se