Severina početkom srpnja u bračkom klubu 585

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2022.

0

Foto: 585 Club

Foto: 585 Club

Bol će 2. srpnja ugostiti Severinu, a stiže i Petar Grašo, istinski dalmatinski romantik, čiji je nastup potvrđen za 20. kolovoza

Jedna od najsjajnijih zvijezda hrvatske klupske scene najavljuje povratak zlatne glazbene i plesne groznice na Bol. 585 Club smješten je na jednoj od najatraktivnijh lokacija, a od svog otvaranja privlači pažnju posjetitelja diljem svijeta. Već dobro poznati klupski program te gostovanja poznatih svjetskih izvođača i ove će godine biti pojačan pravim koncertnim poslasticama. Bol će 2. srpnja ugostiti Severinu, a stiže i Petar Grašo, istinski dalmatinski romantik, čiji je nastup potvrđen za 20. kolovoza.
585 Club proslavio se svojom posebnom zlatnom formulom – ništa manje nego samo najbolje kada je riječ o iskustvu, glazbenom programu i uspomenama njihovih posjetitelja. Lokacija i atraktivni interijer, koji svojim materijalima i brojnim detaljima na najljepši mogući način povezuju prirodu, zvjezdano nebo, plesni podij i pozornicu, savršena su kulisa za nezaboravne ljetne provode. Svirali su ovdje brojni velikani svjetske klupske scene, koji će stići na Bol i ove godine, a za obožavatelje svirki uživo, klub ponovno donosi prave koncertne poslastice.
Rasprodane ulaznice u rekordnom roku, noć o kojoj se još uvijek priča, energični nastup i pravi glazbeni te vizualni spektakl, riječi su koje najbolje mogu opisati koncert Severine kojim je prošle godine obilježeno otvorenje kluba. Organizatori su odlučili nastaviti ovu tradiciju te joj ponovno prvoj prepustiti izlazak na veliku 585 pozornicu, a datum koji svakako treba upisati u kalendare je 2. srpnja. Koncert počinje u 22 sata, a mogu se kupiti putem sustava Entrio.

Iako će klupski program trajati gotovo do rujna, pred sami kraj ljeta, točnije 20. kolovoza, stiže i Petar Grašo. Prepoznatljivi glas istinskog romantika te njegove pjesme, koje se desetljećima nalaze na vrhovima glazbenih ljestvica diljem regije, najbolji su mogući način za reći doviđenja najljepšoj plaži na svijetu, ljetu i moru, bajkovitim zalascima i još ljepšim svitanjima sunca. Koncert Petra Graše počinje u 22 sata, a ove se ulaznice mogu osigurati putem sustava Entrio. 585 Club sprema još jedno koncertno iznenađenje, a o kome se radi i kad će stići u Bol, otkrit će se u narednim tjednima.

Regularna cijena ulaznica, koje će se prodavati u ograničenoj količini, iznosi 125 kn, nakon čega će iznositi 150 kuna. Mogu se osigurati putem sustava Entrio te na svim prodajnim mjestima Entria, kao i na blagajni kuba. Na dan koncerta, cijena ulaznica iznositi će 200 kuna.

VIŠE O TEMAMASeverina585 Clubklub 585
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se