Najlonke marke Kozmo u znaku atraktivne Anite Dujić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.01.2012.

8

Anita Dujić u najlonkama marke Kozmo

Anita Dujić u najlonkama marke Kozmo

U suradnji sa tvornicom Jadran kreirana je kolekcija čarapa koja uključuje najlonke i dokoljenke u crnoj i boji kože

Hrvatska drogerija Kozmo s početkom nove godine predstavlja novu liniju proizvoda vlastite privatne marke. U suradnji sa tvornicom Jadran kreirana je kolekcija čarapa koja uključuje najlonke i dokoljenke u crnoj i boji kože. Cijena dokoljenki je 11.99 kn, hulahopke od 15 DEN 12.99 kn, a hulahopke od 20 DEN 11.99 kn.

Najlonke i dokoljenke su vrhunske, ugodne su i osjećam se prirodno i atraktivno u njima

Naslovno lice kampanje je hrvatski top model, atraktivna Dalmatinka Anita Dujić, dok fotografije potpisuje modni fotograf Goran Matijašec.

"Oduševljena sam novom linijom proizvoda marke Kozmo. Najlonke i dokoljenke su vrhunske, ugodne su i osjećam se prirodno i atraktivno u njima."  - izjavila je manekenka Anita Dujić.

Drogerija Kozmo untaoč kriznim vremenima hrabro nastavlja s predstavljanjem proizvoda vlastite privatne marke koji su se pokazali pravim izborom mnogih zadovoljnih kupaca, a u ovoj će godini predstaviti još nekoliko prizvoda. Odlika svih je da su kreirani i proizvedeni u Hrvatskoj, te se i na taj način Kozmo uključuje u gospodarski rast Hrvatske.

VIŠE O TEMAMAKozmonajlonkečarapeAnita DujićGoran MatijašecJadran čarape
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se