Snaga nježnog ženinog zagrljaja uz Juno Anite Dujić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.03.2024.

0

Foto: RR Visual Studio & Office, Rajna Raguž

Foto: RR Visual Studio & Office, Rajna Raguž

Za Međunarodni dan žena, iz Juno studija, stiže nam jedna posebna, taktilna priča za kolekciju za proljeće/ljeto 2024. kojom dominiraju slatkovodni biseri obgrljeni srebro te prirodnim motivima

Žena i nježan dodir ruku u fokusu su nove kampanje koja na savršen način pokazuje važnost tog malog, ali izuzetno važnog pokreta ljudskog tijela. Od rođenja, pa kroz cijeli naš život, zagrljaj i topli dodir ruku koje vole je ono kako mi kao djeca, pa naposlijetku i odrasli ljudi, osjećamo i pokazujemo ljubav, brižnost i nježnost. Čak i kada fizički nismo u zagrljaju voljene osobe, kada ga doslovno ne osjećamo na koži, dodir ruku i zagrljaj ostaje na i u nama te sigurnije koračamo kroz život

Jednak osjećaj pruža i nova kolekcija nakita iz Juno studija. U jednom trenu zaboravljate da ga nosite već danima, tjednima, mjesecima, a on postaje dio vas i vašeg identiteta neovisno o tome nosile poslovno odijelo, romantičnu haljinu, casual jeans ili sjedile doma na kauču u trenirci. Nova Juno kolekcija, kao i zagrljaj, ide uz sve odjevne kombinacije.

"Ovom kolekcijom sam htjela osnažiti ženu, majku, sestru, prijateljicu, kćer i pokazati da unatoč svoj težini koju ponekad život žene nosi, onaj sitni dašak glamura je nešto što čini razliku. Nakit čini razliku. Budimo svoje, snažne, samouvjerene, ali i ranjive. Dopustimo si sve uloge", kaže ovom prigodom Anita.

Kosa i make-up: Ivica Palini

Kosa i make-up: Ivica Palini

Od 2016. Juno žena može biti sve što želi, pa čak i onda kada joj ponekad nedostaje vremena za sve. Zato je tu taj decentni ukras kojeg ne mora skidati kada dnevno uskače u razne uloge svog života. Juno nakit prati ženu kroz cijeli dan, a njenom izgledu daje jedan finalni touch.

Juno možete pronaći na sljedećim lokacijama: Kawa Dubrovnik, Limun Zadar, Experience Trogir, a uskoro i u Sole Luna u Poreču.


VIŠE O TEMAMAJunonakitAnita Dujićhrvatska moda
Povezano