Najbolji 10-minutni workout za uzak struk i ravan trbuh

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 25.05.2022.

0

Ilustracija. Foto: L'Oréal

Ilustracija. Foto: L'Oréal

Izdvojili smo najbolje vježbe za uzak struk te ravan i zategnut trbuh uz koje ćete postići vidljive rezultate već za dva tjedna.

Ljeto nam je svakim danom sve bliže, a vedri i vrući dani već su nas potaknuli da se riješimo dodatnih slojeva odjeće i uskočimo u one najkraće i najprozračnije odjevne komade. U ljetnim outfitima, a pogotovo u kupaćim kostimima, do izražaja posebno dolazi figura s kojom mnogi od nas nisu posve zadovoljni. Ipak, užurbani ritam nerijetko nam jednostavno ne dopušta česte odlaske u teretanu i posvećivanje svojemu zdravlju i tijelu.

Na sreću, postoje brojne vježbe koje ne zahtijevaju korištenje posebne opreme i koje možete raditi kod kuće. Za vas smo izdvojili video tutorial u kojemu možete vidjeti najbolje vježbe za uzak struk i ravan trbuh, područja na tijelu koja mnogima predstavljaju problem. Uz ove efikasne vježbe primijetiti ćete rezultate već u prvih dva tjedna, a potrebno je uložiti samo desetak minuta truda dnevno. Počnite vježbati što prije kako biste se što bolje osjećali u svome tijelu i bili zdravi!
VIŠE O TEMAMAFitnessworkoutvježbetjelovježbayoutubetutorialyoutube tutorialvideo
Povezano