Na Zrću se snima video spot za svjetsku hit pjesmu 'Beautiful Life'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.06.2015.

0

Foto: Fresh Island Festival

Foto: Fresh Island Festival

Najveće zvijezde Fresh Island Festivala potvrdile su snimanje video spota za hit singl "Beautiful Life" na otoku Pagu.

Otok Pag, njegove ljepote, skrivene plaže, vožnje gliserom, party u luksuznoj vili te koncerti Fresh Island Festivala biti će tema svjetskog ljetnog hita "Beautiful LIfe" koji će se snimati za vrijeme trajanja Fresh Island Festivala između 15. i 17. srpnja. Procjenjuje se da će video spot pogledati preko 20 milijuna ljudi.
Kao i svake godine, priča oko Fresh Island Festivala redovito se zakuha pred sam početak festivala. Njegove dvije najveće zvijezde, Action Bronson i Joey Bada$$ u suradnji sa trenutno najtraženijim Hip-Hop producentom i DJ-em Statikom Selektahom na svojim društvenim mrežama najavili su snimanje video spota na otoku Pagu. Svi posjetitelji Fresh Island Festivala sudjelovat će u snimanju video spota, a sam video bit će objavljen na najvećim TV kućama i glazbenim medijima, što je odlična promocija otoka Paga i Hrvatske.
Organizatori su otišli korak dalje, pa su u dogovoru sa glavnom zvijezdom festivala, Joeyem Bada$$om uspjeli dogovoriti neobičnu nagradnu igru za tri najsretnija posjetitelja Festivala u kojoj će natjecatelji moći osvojiti vožnju gliserom sa svojom zvijezdom.

VIŠE O TEMAMAZrćePagBeautiful LifeFresh IslandFestivalAction BronsonJoey Bada$$
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se