'Muškarcima je dozvoljen trbuščić, mi smo tada šarmantni, a vi ste debele'

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.03.2024.

0

Foto: Marina Ribar

Foto: Marina Ribar

Najnovija tema popularnog talk showa 'Ženska priča' koji je bio na programu sinoć u SAX-u pokrenula je zanimljivu raspravu o vezama i romantici

Sinoć se u SAX-u održala nova epizoda zabavnog talk-showa "Ženska priča" gdje je komičarka i spisateljica Marijana Perinić ugostila glumicu Jelenu Perčin te pjevače i voditelje Marija Battifiacu i Sašu Lozara. Show je ponovo bio potpuno rasprodan, a sav prihod od ulaznica je, kao i svakog puta, doniran Hrvatski forum protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska.

Tema sinoćnje epizode bila je „Ususret Danu Žena“, a ovom prigodom razgovaralo se o ženama iz obje perspektive, muške i ženske, kakva je njihova pozicija na privatnom i poslovnom polju, dilemama u partnerskim odnosima te koji su to izazovi kod majčinstva. Također, gosti su pričali i o svojim najvećim željama, a Jelena Perčin je izjavila kako je njezina najveća želja njezin unutarnji mir.

Na pitanje što ga prvo privuče kod žena Saša Lozar je odgovorio: „Kosa i samouvjerenost su mi jako seksi kod žena i to prvo primijetim“ no nadodaje da kada nije pokušavao sa ženama kao mali jer je bio „bucko“, sve dok nije naišao na prvu žrtvu – svoju sadašnju ženu. Sada kaže kako su mu u životu glavni pokretači upravo (njegove) žene te da su mu kćer i žena uvijek najveća podrška u svemu što radi.

Gosti su se također dotaknuli i pitanja odnosa u vezama i kako se oni ponašaju. Svi su se složili kako pridonose vezama i kako se uvijek trude. "Ja sam stvarno romantičan tip. Škorpion sam, a to je jedna vrsta poremećene romantike", rekao je Battifiaca te dodao kako smatra da u vezi dođe divno razdoblje kada tišine prestanu biti teške i neugodne. Na pitanje što im je najvažnije u partnerskom odnosu, Mario Battifiaca odgovara kako je to smisao za humor. Jelena Perčin se nadovezala te rekla da zna priređivati česta iznenađenja za partnera jer je jako romantična i maštovita.

Za kraj gosti su se dotaknuli i teme o nepomirljivim razlikama između muškaraca i žena. "Živimo u seksističkom svijetu gdje žene moraju biti savršene", rekao je Battifiaca i dodao, "muškarcima je dozvoljen trbuščić, mi smo tada šarmantni, a vi ste debele." Ovu epizodu Ženske priče, gosti i publika završili su razbijanjem nekih stereotipa o ženama, ali i muškarcima, uz pregršt smijeha i humora. Publika je uz ovacije ispratila goste s pozornice, a sigurno su sa sobom ponijeli i koju ideju za iznenađenje povodom Dana žena.


VIŠE O TEMAMAŽenska pričaJelena PerčinMarijana PerinićMario Battifiaca
Povezano