Cloud&Co lansirao rođendansku kampanju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.11.2022.

0

Foto: Senja Vild i Franjo Matković

Foto: Senja Vild i Franjo Matković

Brand je svoju intimnu proslavu deset godina uspješnog rada odradio u društvu prijatelja i ambasadora branda koji je svoj put započeo kao Perleraj

Domaći brend modnog nakita Cloud&Co ovih dana ima mnogo razloga za slavlje. Povodom svog velikog rođendana, desete godišnjice postojanja lansirao je novi web, ali i novu modnu kampanju "Forever clouds" s glumicom Jelenom Perčin u glavnoj ulozi.

Katarina Zmazek, osnivačica brenda, tako je prije osam godina kada je i predstavila motiv oblaka za zaštitni znak branda, za svoju prvu kampanju kao ambasadoricu angažirala upravo predivnu Jelenu, koja je svoju ulogu ponovila osam godina kasnije. Ova kampanja također je svojevrsni početak jer obilježava širenje brenda na nova tržišta. Naime, Cloud&Co konačno ima webshop koji je otvoren za cijeli svijet pa tako sad svoje omiljene oblake, zvijezde i mjesece možete kupiti ne samo u njihovim dućanima u Preradovićevoj 9 i Dubrovniku već i putem webshopa.

Brand je svoju intimnu proslavu deset godina uspješnog rada odradio u društvu prijatelja i ambasadora branda koji je svoj put započeo kao Perleraj, da bi se prije nekoliko godina, a sve s ciljem globalnog širenja, rebrendirao u Cloud&Co.

Foto: Matković&Vild

Foto: Matković&Vild

Kampanja, kao i sve Cloud&Co priče, slavi ženu i njezinu ljepotu koja izvire iz unutra, iz samopouzdanja i ženske snage. Igre sjena i svijetla naglasak stavljaju na atmosferu i nakit koji je i poanta cijele priče. Naime, nit vodilja Cloud&Co nakita oduvijek je bila „never take off jewlery“ čime se jasno daje do znanja da je Cloud&Co nakit i jednostavan i poseban, i pristupačan i ekskluzivan, drugim riječima - zaista inkluzivan i za svakoga.

Foto: Matković&Vild

Foto: Matković&Vild

Slavljenička kampanja nastala je pod palicom tima stručnjaka zaduženih za produkciju Cloud&Co kampanja već nekoliko godina – renomirani Franjo Matković i Senja Vild, za makeup je bila zadužena Sonja Pašalić, a za kosu Mijo Majhen.


VIŠE O TEMAMACloud&ConakitMatković&VildKatarina ZmazekJelena Perčin
Povezano