Marijana Perinić predstavila novu knjigu o muško-ženskim odnosima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.06.2024.

0

Foto: Marina Ribar

Foto: Marina Ribar

Knjiga Marijane Perinić pod nazivom 'Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama' predstavlja lako čitljiv i duhovit vodič kroz partnerske odnose

Sinoć je u klubu hrvatskih glazbenika Sax! održano predstavljanje nove knjige spisateljice i voditeljice Marijane Perinić pod nazivom "Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama". Ova peta knjiga Marijane Perinić, koja je već poznata po svojim duhovitim i introspektivnim djelima, okupila je brojne poznate osobe iz javnog života.

Među gostima su se našli Zdenka Kovačiček, Renata Končić Minea, Sanja Doležal, Sanja Vejnović, Mirko Fodor, Hrvoje Rupčić, Ana Brdarić Boljat, Tomislav Jelinčić, Maja Vučić, Mirela Holy, Ivana Plechinger, Sanja Pilić, Jelena Orešković Ataybeki, Nikola Plečko, Robert Mareković, Alis Marić, Iva Stasiow, Sanela Kovačević Nelly, Boris Blažinić, Željko Vela i Ilija Radić. Njihova prisutnost dodatno je uveličala događaj, potvrđujući značaj koji Marijana Perinić ima u hrvatskoj kulturnoj sceni.

Knjiga "Sve što su mi prešutjeli o muškarcima i ženama" predstavlja vodič za preživljavanje muško-ženskih odnosa, ispunjen britkim humorom i prepoznatljivim stilom autorice. Kako je istaknula novinarka Tončica Čeljuska "Marijana Perinić definitivno je najduhovitija Dalmatinka u Zagrebu, a ovom je knjigom tu poziciju učvrstila. Njezine su priče prepune britka humora kojim na duhovit način uspijeva razotkriti svakodnevne nesporazume i izazove u muško-ženskim odnosima."

Zdenka Kovačiček i Marijana Perinić

Zdenka Kovačiček i Marijana Perinić

Predstavljanje knjige u klubu Sax! bilo je prilika za okupljanje brojnih prijatelja i obožavatelja autorice, koji su uz druženje i glazbu proveli večer u znaku smijeha i razmišljanja o muško-ženskim odnosima. Marijana Perinić je još jednom pokazala svoj talent za povezivanje s publikom, potvrđujući zašto je jedna od omiljenih spisateljica današnjice. Svoj primjerak knjige možete naručiti na marijanaperinic.com.


VIŠE O TEMAMAMarijana Perinićknjige
Povezano