Moda u Brodogradilištu: Montura seli na originalnu destinaciju!

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 11.05.2016.

21

Montura | Arhivska fotografija

Montura | Arhivska fotografija

Dok hrvatski dizajneri dovršavaju svoje kolekcije za nastup na Monturi, dotle ovih dana radnici Brodogradilišta uređuju originalnu modnu pistu

Proljetno/ljetno izdanje najvažnijeg dalmatinskog modnog događaja - Montura Split Fashion Destination - održat će se 28. i 29. svibnja na novom mjestu – u hali Brodogradilišta Split. Dok hrvatski dizajneri dovršavaju svoje kolekcije za nastup na Monturi, dotle ovih dana radnici Brodogradilišta uređuju najoriginalniju modnu pistu – od čeličnih limova koji se obično koriste u gradnji brodova. Baš u toj 'modnoj' hali već mjesecima se grade 'Vrata Venecije', za splitske škverane posao stoljeća, a za Venecijance spas od potapanja njihova grada.
Kanal 5, organizator Monture, i Brodogradilište postigli su dogovor na obostrano zadovoljstvo, a kako škverani do sada nisu imali prilike ugostiti modu, obećali su da će ambijent dotjerati tako da će u njemu uživati i posjetitelji i izlagači.
Ova će Montura u Brodogradilište dovesti četrnaest hrvatskih renomiranih i mladih dizajnera odjeće koji će prvog dana ovog događaja pokazati svoje kolekcije za aktualnu sezonu.

No, koliko god da imaju posla dizajneri, vjerujte u velikim su pripremama i dalmatinski frizeri koji će drugog dana prirediti pravi spektakl. Festival frizera se već prije nekoliko godina spojio s modom na zadovoljstvo splitske publike koja voli lijepu odjeću baš kao i dobre frizure.

VIŠE O TEMAMAMonturaSplit Fashion Destination
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se