Moda u Laubi: Prva večer Schwarzkopf Cro A Portera

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 04.04.2013.

0

Manuel Maligec

Prvu večer Cro A Portera zasladili su mladi Manuel Maligec i Tomislav Bahorić, koji je još jednom pokazao zašto je naš najpopularniji dizajner muške odjeće

Manuel Maligec

Počeo je još jedan Cro A Porter, koji se po prvi puta u potpunosti održava u Laubi. Prvu večer je otvorila Etna Maar iza koje stoji dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik, koja je predstavila kolekciju u pretežno svijetlim bojama, s nekoliko crnih modela i crvenih haljina sa prugicama. Prevladavaju asimetrični krojevi te nosivi komadi koji će slojevitošću vjerojatno pronaći svoj put do kupaca.
> Galerija fotografija: Etna Maar @ Schwarzkopf Cro A Porter
Jelena Aleksić muškarca za ovo proljeće i ljeto vidi u inovativnim i asimetričnim krojevima svijetlih boja, u kombinaciji s tamnoplavim tonovima. Njenom kolekcijom dobija se dojam ležernosti i opuštenosti - idealan za toplije dane!

Na Cro A Porteru je sinoć debitirala i mlada dizajnerica Tatjana Pantoš. Koliko je to bilo uspješno, procijenite sami, jer ova kolekcija definitivno nije za svakoga. Pošto ju je inspirirala Afrika, dominiraju printevi leoparda i tigra te zemljani tonovi. Nekima će možda djelovati jeftino, no prave fashionistice će znati pronaći pravu priliku za takve komade.

Mladi dizajner Manuel Maligec prošle sezone je svoju prvu kolekciju predstavio na Zagreb Fashion Weeku, a od ovog proljeća plovi pod zastavom Cro A Portera. Manuel je novu kolekciju nazvao "ID", jer se inspirirao Freudovom podjelom ličnosti i životinjskim nagonom koji u sebi ima svaki čovjek. Za razliku od prošle, pretežno crne kolekcije, ova je sva u puderastim tonovima te ostavlja senzualan dojam. Dizajner je ovaj put koristio i materijale koje prije nismo viđali na njegovim revijama, kao što su krzno, muslin i svila. Pred Manuelom je nesumnjivo blistava dizajnerska budućnost, jer već sada svakom novom kolekcijom pokazuje raskoš svog talenta.

> Manuel Maligec na CAP-u: Galerija fotografija

Dizajnerica Marija Pinjuh donijela je na pistu retro vibru kolekcijom napravljenom mahom od kože u zagasitim nijansama, sa ponekim komadima od svile i krzna.

Viktorija Vržesnevskaja (Madame Demode) pokazala je samostalnu kolekciju u bijeloj (ne)boji sa neonskim detaljima. Inspiracija nebom je itekako vidljiva u ovim jedinstvenim i asimetričnim komadima.

Tomislav Bahorić je još jednom pokazao zašto je naš najpopularniji dizajner muške odjeće. Kolekcijom pod nazivom "Easy Shades" odmaknuo se od svojih prepoznatljivih crnih modela i u svoju modnu priču unio malo bjeline. Fokus je na printevima nanesenim širokim kistom u debelom sloju koji odjeći daju 'edgy' vibru. Slojeviti elementi stvaraju privid svjetla i sjene po čemu je kolekcija i dobila ime. Modno osvješteni muškarci koji žele biti posebni definitivno će i u novoj kolekciji Spirit by T.B. pronaći nešto za sebe!

> Spirit by T.B. @ Schwarzkopf Cro A Porter: Galerija fotografija

VIŠE O TEMAMACroAPorterTomislav BahorićTatjana PantošSpirit by T.B.Jelena AleksićManuel MaligecMarija PinjuhViktorija VržesnevskajaMadame DemodeEtna MaarSchwarzkopf Cro A Porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se