Midikenn model management danas slavi svoj 25. rođendan!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.01.2016.

1500

Helena Šopar jedna je od najpoznatijih Midikennovih ljepotica

Helena Šopar jedna je od najpoznatijih Midikennovih ljepotica

Točno na današnji dan prije 25 godina nastala je jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih agencija - Midikenn model management!

Midikenn model management osnovala je obitelj Bangoura 07. siječnja 1991. godine. Agencija se bavi educiranjem djece i teenagera dajući im temeljna znanja s područja modne, ali i životne kulture. Gotovo sve vodeće hrvatske manekene i modeli svoju su karijeru započeli upravo u Midikenn model managementu. Midikenn model management surađuje sa svim značajnim svjetskim modnim agencijama. Zahvaljujući svojoj suradnji i kontaktima u svijetu mode ova agencija može u Hrvatsku ili neku drugu zemlju dovesti vodeće svjetske zvijezde s područja mode, ali i show businessa općenito.

U Midikenn model managementu osim aktivnosti vezanih uz modu, sve značajniju ulogu ima i marketing. Agencija se bavi osmišljavanjem marketinških ili reklamnih kampanja za prestižne hrvatske kompanije, a ostvaruje ih kroz suradnju s najboljim mladim hrvatskim i svjetskim redateljima, fotografima, stilistima, kreatorima i dizajnerima. 2008. godine prestižna i najrelevantnija stranica u modnom biznisu, www.models.com na svoje je stranice uvrstila i Midikenn model management.

Midikenn model management je prva agencija sa ovih prostora koja se našla "rame uz rame" s najvećim agencijama u svijetu, kao što su DNA, Marilyn, IMG, Women i dr.

Sretan rođendan, Midikenn!

> Više informacija o Midikennu na službenoj stranici agencije


VIŠE O TEMAMAMidikennHamed BangouraSayon Bangouramodelingmanekenstvo
Povezano