Mia Dimšić ima opasno dobre čizme

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.02.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

U odličnoj glazbenoj atmosferi prožetoj daškom prošlosti i suvremenim notama uživala su i brojna poznata imena, a našu pažnju ukrala je Mia Dimšić

Na glazbenom putovanju na koje nas je sinoć odvela četvrta dodjela nagrade Top.HR Music Awards u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog uživali su brojni okupljeni. Nagradu organiziraju Hrvatska diskografska udruga i RTL, a na njoj su nagrađeni najuspješniji glazbenici u protekloj godini u 11 kategorija po preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, prema fizičkoj prodaji te prema podacima o digitalnoj prodaji na glazbenim streaming servisima.

U kategoriji pjesma godine slavili su Eni Jurišić i Matija Cvek s pjesmom „Trebaš li me“, muški izvođač godine je Luka Nižetić, ženski izvođač je Mia Dimšić, novi izvođač godine je Lorena Bućan dok je grupa godine Parni Valjak. Najprodavaniji novi domaći album je „Lipanj, srpanj, kolovoz“ Urbana & 4, dok je najprodavaniji domaći album u reizdanju „Odbrana i poslednji dani“ grupe Idoli.

U odličnoj glazbenoj atmosferi prožetoj daškom prošlosti i suvremenim notama uživala su i brojna poznata imena, a našu pažnju ukrala je Mia Dimšić koja je zasjala u vrlo zanimljivoj crveno-crnoj kombinaciji s efektom kože, i to u čizmama koje kradu poglede.

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Je li Mia pogodila s ovom kombinacijom, prosudite sami!


VIŠE O TEMAMATop.HR Music AwardsMia Dimšić
Povezano