Poznate dame blistale na reviji Ivice Skoke u HNK

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.02.2024.

0

Poznate dame na reviji Ivice Skoke

Poznate dame na reviji Ivice Skoke

Ova je revija donijela dašak haute couture mode jer su magične kreacije Ivice Skoke u povijesnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta djelovale kao uprizorenje prave modne bajke

Modnom revijom u Hrvatskom narodnom kazalištu, dizajner Ivica Skoko još je jednom potvrdio poziciju vladara crvenog tepiha. Revija koja je otvorila sezonu modnih događanja u Zagrebu okupila je brojne poznate, među njima bivše misice Danijelu Gračan, Nataliju Pricu, Ivanu Mišuru, te Bornu Kotromanić, Milu Elegović, Miu Dimšić, Jelenu Orešković, Nives Celzijus i mnoge druge.

Nives Celzijus

Nives Celzijus

Mila Elegović

Mila Elegović

Ova je revija donijela dašak haute couture mode jer su magične kreacije Ivice Skoke u povijesnoj dvorani Hrvatskog narodnog kazališta djelovale kao uprizorenje prave modne bajke. Pod pokroviteljstvom branda Zepter, predstavnik stare škole custom made kreacija, održao je reviju o kojoj će se još dugo pričati.

Mia Dimšić

Mia Dimšić

Ivana Mišura

Ivana Mišura

Drama, glamur i raskoš najbolje opisuju novu kolekciju Ivice Skoke koji ističe kako mu je slavlje života, ljepota posebnih trenutaka i senzualnost žene najveća inspiracija pri kreiranju kolekcije.

Borna Kotromanić

Borna Kotromanić

Danijela Gračan

Danijela Gračan

"Za mene je ova revija bila proslava mode, mašte, stvaranja, života. Sama činjenica da smo u hramu kulture, u Hrvatskom narodnom kazalištu i da je kolekcija izazvala ovacije publike, čini me neizmjerno sretnim i zadovoljnim. Tjednima smo radili na ovoj kolekciji, tu su sati i sati ručnog rada i veseli me što mogu svojim kreacijama istaknuti žensku snagu, ljepotu, ženstvenost i jedinstvenost. Večeras su ovdje bile moje drage prijateljice, gošće, klijentice i drago mi je da smo zajedno doživjeli ovu modnu bajku", izjavio je dizajner Ivica Skoko nakon revije.

Antonija Ćosić

Antonija Ćosić

Natalija Prica

Natalija Prica

Tihana Harapin Zalepugin

Tihana Harapin Zalepugin

Za styling revije zaslužna je poznata stilistica Slađana Divjak, a kreacije je upotpunio nakit Prahir. Za frizure je zaslužan salon PrimeVision, a make-up potpisuju vizažisti Učilišta Profokus.


VIŠE O TEMAMAIvica Skokomodne revijeMia DimšićNives CelzijusBorna KotromanićDanijela GračanNatalija PricaIvana MišuraMila Elegović
Povezano