Matija Vuica u petak na humanitarnoj modnoj reviji u Opatiji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 21.09.2017.

9

Model Matije Vuice | Foto: Giordano Cellich

Model Matije Vuice | Foto: Giordano Cellich

U petak, 22. rujna, u sklopu Bečkog tjedna u hotelu Kvarner u Opatiji održat će se humanitarna modna revija koju organiziraju Lions Club Opatija, Grad Opatija i Grad Beč

Sva prikupljena sredstva i donacije namijenjeni su udruzi "Društvo naša djeca" iz Opatije za opremanje edukativnog kabineta za djecu s teškoćama u razvoju "Kolibrići".
Humanitarna modna revija počinje u 19 sati, a predstavit će se riječki i opatijski butici, te mlada dizajnerica Gabriela Martinović. Uz reviju, priređen je i bogat glazbeni program.
Vrhunac večeri bit će modna revija naše priznate modne dizajnerice Matije Vuice. Njene modele ovaj put će nositi manekenke koje su vladale modnim pistama osamdesetih godina, a danas su uspješne poslovne žene i majke:  Klara Paganelli, Olivera Todorović - Jukić, Snježana Herak, Mirjana Vulić - Roman, Gordana Trkulja, Snježana Nemarnik, Ivana Paris i Nataša Krznarich.

VIŠE O TEMAMAMatija Vuica
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se