Matija Vuica slavi more, dobru modu i ljepote Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.08.2021.

0

Foto: Marin Veraja

Foto: Marin Veraja

Jedna izvrsna morska modna priča, kojna slavi more i ljepotu života, nastavak je Matijine slavljeničke 40. obljetnice modnog izričaja

Vrijeme u kojem živimo pretvorilo nas je u novovremene nomade. Potiho smo se selili da ne remetimo mir i tišinu prirode i društva. Tako smo pronašli svoj vlastiti mir i novu kreativnu snagu, u ideji neke nove modne generacije dostojne svake prirodne oaze. Sljubiti se s prirodom, dajući joj zasluženu pažnju, veličajući je i istovremeno koristeći njene ljepote, ideja je koja prožima priču o nomadskoj karavani koja se još jednom vratila na ušće rijeke Neretve, stoji u priopćenju Matije Vuice.

Kampanja "Tamo gdje moda slavi more" pokazuje koliko je ta ljubav harmonična, putena, nevina i razdragana poput "djece cvijeća" koja su prvi put došla na obale mora. Ta morska priča nastavak je slavljeničke 40. obljetnice modnog izričaja Matije Vuice.

Radost, pozitivizam, ljubav, kroz promociju hrvatskih destinacija, smjernice su nomadske turneje.

Tamo gdje ljubav slavi more

Tamo gdje ljubav slavi more

Odabir haljina i boja nije nimalo slučajan. Bijela, kao glavna boja ljeta te ljubičasta, tirkizna i fuksija u dodiru s nijansama mora još su više dobile na kontrastu i ljepoti. Uronjene u morsko plavetnilo, tamo gdje ne postoje granice mora, djevojke s Neretve, poput morskih sirena, božica mora il tek cura iz susjedstva, dočarale su nam kako moda, na najljepši način, SLAVI MORE.

Foto: Marin Veraja

Foto: Marin Veraja

Lea Leontenko, Tina Mustapić i Paula Varević, istinske su morske nomadice - sirene, a Matija Vuica je poput hridi na kojoj se odmaraju.

Svojim istančanim okom kampanju je svojim objektivom zabilježio Marin Veraja.


VIŠE O TEMAMAMatija Vuica
Povezano