Make-up za Novu godinu: 3 blagdanska looka!

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 28.12.2014.

0

Ilustracija | Foto: Chanel

Ilustracija | Foto: Chanel

Donosimo tri inspirativna prijedloga za make-up za najluđu noć u godini

Jeste li spremni za proslavu Nove godine? Ako još tražite ideju za make-up, pogledajte tri inspirativna prijedloga trendi make-upa!

1. Zlatni pogled

Kakva bi Nova godina i cijeli ovaj blagdanski period bili bez zlatne boje? Ona je prisutna u svakoj kozmetičkoj kompaniji, njome ukrašavaju božićno drvce, a česta je i na mnogim novogodišnjim haljinima i novogodišnjim outfitima. Upravo je zato zlatna boja idealna za make-up očiju - budite kraljica proslave sa zlatnim pogledom!

2. Vamp žena

Novogodišnja noć pravo je vrijeme za izgled fatalne zavodnice! Uz jednostavan make-up očiju preporučujemo vam da posebnu pozornost obratite na područje oko očiju, tamne krugove svakako uklonite korektorom. Koristite i svjetlucavu tonalnu bazu kako biste ujednačili ton kože, a sočni jaki ruž bit će savršen završni dodatak ovom ženstvenom make-upu!

3. Šljokice!

Šljokice u novogodišnjoj noći apsolutni su must-have. S njima teško da ćete pretjerati, stoga hrabro odjenite svoju svjetlucavu haljinu i nanesite sjajna sjenila na oči. Srebrne ili zlatne šljokice - odabir je vaš!


VIŠE O TEMAMAvamp makeupšljokicemakeup za Novu godinu
Povezano