Snaga hrvatske mode: Biste li nosili ove futurističke torbice?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.12.2012.

53

U kolekciji za aktualnu sezonu domaćeg dizajnera Ivana Alduka, pod imenom 'Is it love?', predstavljeno je i prvih par modela torbi iz linije Alduk by Galko

Alduk by Galko

Alduk by Galko

Kožnate torbe s različitim obradama koža kreativno su stvarane isključivo za kolekciju povodom pete godišnjice rada. Serija je unikatna i limitirana.

Odlučio sam napraviti malu promjenu i nakon masivnih, većih modela torbi predstaviti one manje, nešto jednostavnijih linija

Ivan Alduk s tvrtkom Galko, koja ima dugogodišnje iskustvo u kožarskoj industriji i proizvodnji, surađuje već četiri sezone za redom. Iz sezone u sezonu Galko kvalitetno i stručno Aldukove ideje pretvara u gotovi proizvod.
Specifičnost torbi iz nove kolekcije je ta što su dizajnom futurističke, ali u istom trenutku i minimalističke. Manjih su dimenzija i predodređene su za večernje kombinacije. U kolekciji se nalaze četiri modela torbi borg, alien, qube i broken qube, a dolaze u nekolliko različitih kombinacija boja i materijala. Alduk je povodom pete godišnjice rada po prvi puta predstavio i mušku liniju, a nju prati i jedan muški model torbe naziva broken qube.

"Odlučio sam napraviti malu promjenu i nakon masivnih, većih modela torbi predstaviti one manje, nešto jednostavnijih linija koje će samo s jednim dizajnerskim akcentom imati moju prepoznatljivu estetiku. S krajnjim rezultatom sam i više nego zadovoljan, jer uz vrhunsku Galkovu produkciju, imamo proizvod na koji smo jako ponosni", objašnjava Ivan Alduk.

"Četiri modela torbi, koji dolaze u nekoliko varijacija kože i boje, idealna su nadopuna našoj obljetničkoj kolekciji koja se zasniva na ženstvenim i odvažnim modelima. Vrhunska Galkova izrada, s kojim izvrsno surađujemo već sezonama, i minimalističke dizajnerske intervencije u geometrijske oblike, glavna su karakteristika torbica iz ove linije" dodao je Alduk.

Cijene torbica kreću se od 1050 do 1950 kuna, a dio ponude čeka vas u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAIvan AldukGalkotorbetorbicekožarska industrijaAlduk by Galko
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se