Ljetna kolekcija Vedrane Mastele u znaku haljina i uniseks topova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.06.2014.

1

Radi se o svojevrsnom uvodu u jesensku kolekciju, koja je na Cro-a-Porteru u travnju ove godine pridobila veći interes modne javnosti

Modna dizajnerica Vedrana Mastela predstavila je ljetnu kapsulnu kolekciju. Nove haljine i uniseks topovi zamišljeni su kao statement komadi koji se lako kombiniraju. Namijenjeni su svima koji vole neopterećeno uživati u provođenju slobodnog vremena na plaži ili festivalima, zadržavajući pritom snažan osobni estetski stav.
Mastela u kapsulnoj kolekciji koristi isključivo prirodne pamučne materijale, svojstvene joj minimalističke, pročišćene i geometrizirane krojeve te istaknute šavove i proreze. Radi se o svojevrsnom uvodu u jesensku kolekciju, koja je na Cro-a-Porteru u travnju ove godine pridobila veći interes modne javnosti.
"U kapsulnoj kolekciji igram se bijelom i zelenom, koloritom koji me asocira na ljeto, prvenstveno morsku pjenu koja je poslužila kao inspiracijski lajtmotiv. Za mene ljetna garderoba mora prvenstveno biti prozračna i udobna, što se inače povezuje s nečim bazičnim ili sportskim. Ova kolekcija je stvorena da predstavi drugu stranu ležernosti, koja je ujedno i modni statement. Geometrizirani krojevi i naglašeni šavovi kolekciju povezuju s onom jesenskom, koja će se u prodaji naći kroz koji mjesec", izjavila je Mastela, čiji će bijeli i maslinasti komadi ovog ljeta biti podjednako rado viđeni na plažama i gradskim pločnicima.

Kampanju za kolekciju snimila je fotografkinja Karmen Poznić, pred čijim su se objektivom našli modeli Mimi Krtinić Rončević i Mario Vijačkić. Odjeća Vedrane Mastele dostupna je u prodajnom prostoru TOP u Tomićevoj ulici u Zagrebu, te u trgovini Prostor u Rovinju (Hotel Lone).

VIŠE O TEMAMAVedrana MastelaKarmen PoznićMimi Krtinić RončevićMario Vijačkić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se