Diana Viljevac novom kolekcijom razbija negativu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 22.10.2020.

0

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

U jeku negativnih vijesti iz cijeloga svijeta stiže nam kolekcija Diane Viljevac koja će unijeti boje u sive trenutke i podsjetiti nas na bezbrižno vrijeme

Nova kolekcija jesen/zima 2020. homage je hrabrim ženama koje su ostale pozitivne, nisu se prepustile niti razmišljale o odustajanju i koje su najveća inspiracija dizajnerici čarobnih kreacija za sve prigode. Uobičajena razmišljanja o izradi novih haljina prekinuta su još početkom godine kada su omiljene prigode i slavlja stavljena na čekanje, no za omiljenu dizajnericu obožavateljica elegancije to je stvorilo samo dodatnu motivaciju za napredak.

Razmišljanja o odmicanju od već poznate estetike nije bilo; kolekcija nudi elegantne haljine za svečane prigode koje se mogu izraditi u više boja, klasične komade iskoristive za više događaja, igru materijalima kroz lepršave svilene modele i nosive haljine od viskoze, ali i novu liniju kaputa na koje je dizajnerica posebno ponosna.

Vješto igranje poznatim elementima poput asimetrije, lepršavih volana i omiljenih elegantnih silueta otkrivenih ramena, kombinirani su uvođenjem suptilnih noviteta u konstruiranju, čime je postignuta najatraktivnija kolekcija do sad, sve vođeno mišlju da brand Viljevac i dalje ostane na vrhuncu izrade modela za sve dobne skupine i sve oblike tijela.

Diana Viljevac za jesen/zimu 2020.

Diana Viljevac za jesen/zimu 2020.

Kako je trenutno gotovo nemoguće definirati sezonski trend, navodi da je svaki komad iz kolekcije osmišljen tako da trend osmislite sami: "Nikada se nisam slijepo držala aktualnih trendova jer su žene najljepše kada njihov outfit odiše dozom individualizma. I najelegantnija duga haljina iz ove kolekcije može promijeniti zacrtani izgled upotrebom modnih dodataka, svaki model nudi mogućnost za eksperimentiranje, a točka na 'i' su kaputi koji harmonijom boja i oblika postižu autentični izgled bez obzira s čime ih kombinirate."

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Nakon više od 10 godina bivanja na modnoj sceni, Diana Viljevac se nametnula kao dizajnerica koja prati i sluša želje svojih klijentica, pa će tako i svaki model iz ove kolekcije moći biti prilagođen željama svake žene, kroz odabir različitih boja, igranje s dužinom ili kompletnu izradu po mjeri kako bi osim savršenog izgleda svaka haljina ponudila i osjećaj slobode i nesputanosti.

Foto: Karmen Poznić

Foto: Karmen Poznić

Veliko uzbuđenje zbog kolekcije koja je jedinstvena u svojoj hrabrosti dizajnerica objašnjava kroničnom žudnjom za lijepim vijestima svih kojima je ova godina bila teža no ikad. Prepoznatljiv potpis elegancije i na običnoj crnoj haljini već na prvi pogled nas odmiče od stvarnosti i stvara želju da ne odustanemo od svojih planova i snova. "Pokažimo da se ne bojimo i da vjerujemo da nas čeka još nebrojeno mnogo lijepih stvari" - savjet je dizajnerice čija nova kolekcija se može pogledati u najšarmantnijoj zagrebačkoj ulici, Dežmanovoj 4.

Diana Viljevac F/W 2020

Diana Viljevac F/W 2020

Sjetni i romantični tonovi besprijekorno su preneseni kroz objektiv Karmen Poznić, a u ulozi modela našla se Anamarija Crnoja. Za savršene frizure pobrinula se Lidija Štokić iz salona Hairvetica a za make up je zaslužna Andrea Bošković.


VIŠE O TEMAMAhaljineDiana ViljevacKarmen PoznićAnamarija Crnoja
Povezano