Lisca za novu sezonu: Trendi rublje u bojama jeseni

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.09.2013.

230

Glamur i ekstravagantnost rublja Lisca Selection dolaze do izražaja u modelima od ugodnog svjetlucavog materijala

Nova sezona rublje iz linije Lisca Fashion boji u moderne jesenske boje. U modelima se isprepliću profinjena elegancija i ženstvenost, koje obogaćuju romantična čipka, moderan vez, cvjetne aplikacije, sitni nježni print te igra nabora i draperija. Različiti modeli, i do G košarica, osiguravaju ugodnu potporu i udobnost.

Glamur i ekstravagantnost rublja Lisca Selection dolaze do izražaja u modelima od ugodnog svjetlucavog materijala, dok igra prozirnosti, vez i bljesak Swarovski kristala vode u svijet bezgranične zavodljivosti. Zabljesnite u bojama safarija, ametista ili vječno zavodljivoj crnoj.

Zavodljivost i elegancija karakteriziraju i modele spavaćeg programa, koji su stilski i bojom usklađeni s modelima rublja linija Lisca Fashion i Lisca Selection. Profinjenost spavaćica, mekoća pidžama i lakoća ogrtača jamče bezgraničnu udobnost jesenskih noći i opuštena jutra.

Bluze i majice Lisca u modernim nijansama toplih jesenskih boja upotpunit će vaš imidž u poslovnim i drugim prigodama. Bojom su usklađene s rubljem jesenske kolekcije. Nabori, cvjetni print, geometrijski uzorci, romantična čipka i stilizirano cvijeće sitni su detalji koji obogate odjeću daškom modernosti i elegancije.

Modeli rublja Cheek by Lisca prožeti su mladenačkom razigranošću. Udobni materijali oduševljavaju u uzorcima uvijek aktualnih točkica i sitnih prugica, dok se moderni vintage ogleda u nostalgičnim modelima s dodatkom čipke. Trendi rublje, obojeno u moderne jesenske boje, odlično se kombinira i s modelima spavaćeg programa.


VIŠE O TEMAMALiscadonje rubljegaćicegrudnjacipush-up grudnjacičipkasto rubljesvileno rubljecvjetni printCheek by LiscaLisca Selectionspavaćicepidžame
Povezano