Mango ima savršene hlače, uskoro ćemo ih viđati i na špici

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.04.2023.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Palazzo hlače ovog se proljeća vraćaju u velikom stilu, a posebno će traženi biti modeli s trendovskim uzorcima poput onog cvjetnog

Iako je vrijeme sve samo ne proljetno, lov na novosezonske komade ne jenjava. Drugi dio travnja trebao bi donijeti kudikamo ugodnije temperature, a imajući to u vidu - kišni vikend pred nama mnogi bi će vrlo vjerojatno iskoristiti za kompletiranje svoje proljetne garderobe.

Jedne nove hlače, u potpunosti usklađene s modnim pravilima proljeća, u tom kontekstu zvuče kao dobra ideja za popravljanje raspoloženja i stanja u ormaru, a mi smo jedan divan primjerak pronašli na policama Manga, i to u odjeljku rezerviranom za bestselere.

Mango

Mango

Nonšalantne palazzo hlače ove su se sezone vratile u velikom stilu, a posebno su traženi biti modeli začinjeni trendovskim uzorcima. Cvijeće je možda i najbolja ideja, a ove Mangove palazzo hlače osvajaju upravo neodoljivim cvjetnim printom. Izrađene su od ugodne, lepršave tkanine, stižu sa srednje visokim strukom i definitivno će - sudeći po dobroj prodaji - biti komad koji ćemo uskoro viđati i na zagrebačkoj špici.

Foto: Mango

Foto: Mango

Cijena? 45,99 eura (346,51 kn).


VIŠE O TEMAMApalazzo hlačeženske hlačeMangoširoke hlačecvjetne hlačecvjetni print
Povezano