Lenovo ThinkPad Edge 11 u Mikronisu

Piše: CroModa.com
Objavljeno 03.11.2010.

0

Novi član ThinkPad Edge obitelji ovog tjedna stiže u notebook centar Mikronis, gdje će biti dostupan po cijeni od 3.424 kune

Lenovo ThinkPad Edge 11

Lenovo ThinkPad Edge 11

Lenovo zna kako i predstavlja poslovan notebook koji pruža top karakteristike, izdržljivost, pouzdanost i vrhunski dizajn – Lenovo ThinkPad Edge 11. Ovaj novi član ThinkPad Edge obitelji ovog tjedna stiže u notebook centar Mikronis, gdje će biti dostupan po cijeni od 3.424 kune.

Kako u jednom notebooku spojiti performanse spremne odgovoriti na svaki zahtjev poslovnog korisnika te dizajn koji je oličenje stila i elegancije? Zvuči nemoguće? Lenovo zna kako i predstavlja poslovan notebook koji pruža top karakteristike, izdržljivost, pouzdanost i vrhunski dizajn – Lenovo ThinkPad Edge 11. Ovaj novi član ThinkPad Edge obitelji ovog tjedna stiže u notebook centar Mikronis, gdje će biti dostupan po cijeni od 3.424 kune.

ThinkPad Edge pokreće Intel Core i3 procesor, koji u kombinaciji s DDR3 memorijom i sustavom Lenovo Enhanced Experience for Windows 7 pruža nevjerojatnu snagu i brzinu korisniku u istovremenom obavljanju različitih svakodnevnih poslova. Obavljanje posla na bilo kojoj lokaciji omogućava i autonomija do 7 sati i masa od samo 1,33 kg, kao i brojne mogućnosti povezivanja, poput HDMI izlaza te 802.11n WiFi i WWAN povezivosti. Zaslon dijagonale 11,6 (1366x768) inča zadovoljava potrebe poslovnih korisnika, osobito onih koji puno vremena provode u pokretu i na poslovnim putovanjima.

Lenovo ThinkPad Edge 11

Lenovo ThinkPad Edge 11

Podatke štiti ugrađena ThinkVantage tehnologija koja uključuje niz alata za oporavak sustava, poput aplikacije Rescue and Recovery koja korisniku omogućava da pritiskom na jednu tipku povrati postavke sustava prijenosnika u slučaju njegovog pada, čak i u ako se ne pokrene primarni operativni sustav.  Tu je i Active Protection System koji poput zračnog jastuka štiti tvrdi disk od mogućih oštećenja prilikom pada ili drugih nezgoda, te tipkovnica otporna na prolijevanje tekućine.

Uz sve navedene karakteristike, Lenovo ThinkPad Edge 11 je i ekološki osviješten –  prilagođen je standardima Energy Star i EPEAT Gold, ugrađen sustav Power Manager omogućava prilagodbu postavki s ciljem smanjenja utrošene energije, a dolazi u ekološkom pakiranju koje se može reciklirati. 

Posljednji je, no nikako najmanje važan, dizajn novog notebooka Lenovo ThinkPad Edge 11, koji će svoje vlasnike privući dvjema sjajnim bojama – elegantnom Midnight crnom ili atraktivnom Heatwave crvenom bojom.


Povezano