Lejla Filipović u sandalama koje vrijedi vidjeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.06.2021.

0

Foto: John Pavlish

Foto: John Pavlish

Event u zagrebačkom Velvetu privukao je brojne poznate dame, a našu pažnju privukla je Lejla Filipović koja je zasjala u glamuroznom ljetnom modnom izdanju

Sinoć se u zagrebačkoj caffe galeriji Velvet, povodom ovogodišnjeg izdanja Sarajevo Film Festivala, okupila brojna filmska ekipa. Publika Sarajevo Film Festivala (BiH), Zagreb Film Festivala (Hrvatska), Festivala autorskog filma (Srbija) i Filmskog festivala Herceg Novi (Crna Gora) dodijelit će i novu nagradu u sklopu Mreže festivala Jadranske regije – posebnog regionalnog festivalskog okupljanja, pokrenutog na inicijativu Sarajevo Film Festivala.
Event u zagrebačkom Velvetu privukao je brojne poznate dame, a našu pažnju privukla je Lejla Filipović koja je zasjala u glamuroznom ljetnom modnom izdanju.
Odlučila se za vječnio spoj crnog i bijelog, a glamuroznu kreaciju uskladila je s efektnom torbicom i opasno dobrim sandalama na visoku petu.

Lejla Filipović

Lejla Filipović

Je li pogodila ili poogriješila, prosudite sami!

VIŠE O TEMAMALejla Filipović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se