Legendarni Kraftwerk u Ljubljani, 22. veljače idemo u Tivoli!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.01.2018.

1

Kraftwerk će 22. veljače nastupiti u ljubljanskom Tivoliju

Kraftwerk će 22. veljače nastupiti u ljubljanskom Tivoliju

Krajem narednog mjeseca Slovenci će ugostiti bogove elektronske glazbe, legendarni Kraftwerk nastupit će u ljubljanskoj dvorani Tivoli

Pioniri elektronske muzike, Kraftwerk, održat će 3D koncert u ljubljanskoj Hali Tivoli 22. veljače ove godine. U četrdeset godina karijere Kraftwerk je izdao deset uspješnih studijskih albuma, stvorivši zvuk bez kojega elektronička glazba danas ne bi zvučala isto. Kraftwerk osnvaju Florian Schneider i Ralf Hütter 1970, a sastav je sve do danas ostao simbol za elektronsku glazbu. Legende o “Robots”, “Model”, “Man Machine”, “Auto bahn” i desecima drugih klasika opet ćete moći provjerit uživo i to u neposrednom susjedstvu.

Podsjetimo, Kraftwerk je zadnji puta u Hrvatskoj nastupao 2009. na poznatom zagrebačkom INmusic festivalu no ovaj puta će izvedba biti posve drugačija. Naime, 3D koncert će osigurati posebnu vrstu audio-vizualnog doživaljaja, a svi posjetitelji dobiti će posebne naočale za uživanje u spektaklu. Bend je ovaj vikend osvojio i Grammya za najbolji dance/electronic album, a još im je 2014. godine uručen Grammy za životno djelo.

Ulaznice možete kupiti putem sustava Eventim. Vidimo se u Ljubljani!


VIŠE O TEMAMAKraftwerkkoncerti u Ljubljanielektronska glazba
Povezano