Legendarni engleski DJ Pete Tong ovog ljeta nastupa u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.04.2018.

1

DJ Pete Tong

DJ Pete Tong

Jedan je ovo od najpoznatijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe, a na radost brojnih fanova ovog će ljeta nastupiti u bračkom klubu 585

Engleski superstar DJ Pete Tong dolazi u Hrvatsku. Jedan je ovo od najpoznatijih svjetskih DJ-a elektroničke glazbe, a na radost brojnih fanova ovog će ljeta nastupiti u bračkom klubu 585. Velika je ovo vijest s obzirom da Tong ne nastupa prečesto, a posebno u našim krajevima. Jedan je od onih glazbenika za kojeg kažu da je kralj utjecaja. Njegov glazbeni pravac godinama je vodilja mnogim DJ zvijezdama, a posebno mjesto u povijesti radija i elektroničke glazbe zauzima njegov tjedni radio show na BBC1 Essential Selection.
Iako je otvoren tek prošle godine, klub 585 našao se na stranicama regionalnih i svjetskih magazina kao jedan od najbolje uređenih klubova na otvorenom. Pete Tong jedna je od zvijezda koja će zasigurno ovog ljeta klub i destinaciju Bol na Braču ponovno pozicionirati kao mjesto vrhunske svjetske zabave. Uz Tonga koji nastupa 24. kolovoza, tijekom ljeta potvrđeni su i nastupi DJ zvijezda Terry Francisa i Mahmut Orhana. Sezona 2018. počinje 9. srpnja uz Ultra Brač regata party.
Pete Tong stiže u brački klub 585

Pete Tong stiže u brački klub 585

Pete Tong, engleska voditeljska i DJ legenda, svoj utjecaj na klupsku dance glazbu stvarao je posljednjih 20 godina. Najpoznatiji glas BBC Radia 1, svoju je popularnost stekao vodeći najslušanije emisije poput Essential Mix i Essential Selection u kojima je predstavljao najbolje svjetske DJ-e i producente, a većina singlova koji su prošli kroz njegovu emisiju postali su svjetski hitovi.

Nakon vladanja londonskom i europskom dance scenom preselio se u Los Angeles te vrlo brzo pokrenuo vlastiti brand Clear Channel Entertainment's Evolution, a koji se sluša na 90 različitih radio postaja diljem SAD-a. Osim emisije, Tong nastupa i po svim prestižnim svjetskim festivalima i klubovima od Miamia do Las Vegasa, dok su njegovi nastupi na Ibizi postali legendarnima.

VIŠE O TEMAMAPete Tongkoncerti u ZagrebuKlub 585
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se