Ovaj horoskopski znak je najrjeđi, ali i najposebniji

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 05.01.2021.

0

Foto: Till Credner, Wikipedia

Foto: Till Credner, Wikipedia

Osobe rođene krajem prosinca i u prvom dijelu siječnja po mnogočemu su posebne, a na tom tragu je i statistika

Statistički najmanje djece rađa se na dva datuma u godini - na Božić i na Novu godinu. Tako kaže New York Times. Zašto je to tako, ne znamo, ali to definitivno nije jedina posebnost vezana uz period jarca.

Jarac je, dakle, najrjeđi horoskopski znak, a zvijezde kažu da su osobe rođene u tom periodu po mnogočćemu posebne. Iznad svega, dobri su prijatelji i možemo ih promatrati kao pravi dijamant u lancu zodijaka.

Jarac je konzervativan, stabilan, osobe u ovom znaku odaju pomalo hladan dojam, djeluju samouvjereno i superiorno. No, riječ je samo o vanjskom "pakiranju"; ispod hladne fasade skrivaju se iskreni i emotivni ljudi koji ne puštaju svakoga u krug svojih najboljih prijatelja. Riječ je o vođama i pokretačima, ali i pomagačima s jakim osjećajem za pravdu koji će tu biti uvijek kada ih trebate. Oni znaju što hoće od vas, i to će vam jasno dati do znanja.

U znaku jarca rođene su brojne velike osobe iz povijesti i popularne kulture, od Dioklecijana, Isaaca Newtona i Martina Luthera Kinga preko Elvisa Presleyja i Davida Bowieja pa sve do Michelle Obame i Kate Middleton.VIŠE O TEMAMAhoroskopastrologija
Povezano