Lancôme donosi tretmane njege u Douglas parfumerije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.06.2022.

0

Lancome u Douglasu

Lancome u Douglasu

U suradnji s Douglas parfumerijama Lancôme predstavlja svoju Absolue kabinu za tretman njege: novi način prezentacije legendarnih proizvoda

U Douglas parfumeriji City Center one West jučer je službeno prerezana vrpca i otvorena nova era u njezi kože brenda Lancôme. U suradnji s Douglas parfumerijama Lancôme predstavlja svoju Absolue kabinu za tretman njege: novi način prezentacije legendarnih proizvoda i vrijednosti brenda s više od 86 godina duge tradicije. Ekskluzivno unutar odabranih Douglas poslovnica Lancôme je napravio kutak gdje u potpunoj privatnosti, uz zvjezdano nebo, možete uživati u jednosatnom vrhunskom tretmanu lica uz njihovu Absolue Premium liniju proizvoda.

Ekskluzivni Lancôme tretman s premium linijom Absolue spaja luksuzno iskustvo i iznimnu njegu kože: pruža vašoj koži profesionalnu njegu, opušta vaša osjetila i revitalizira vašu kožu.

Absolue je najluksuznija linija unutar Lancôme asortimana njege kože. Sastojci i formule razvijeni su znanošću, te pružaju visoko kvalitetnu njegu koja regenerira i transformira kožu. Spoj dragocjenih formula i stručne tehnike masažnih pokreta čine svaki tretman prestižnim trenutkom koji će oduševiti vaša osjetila.

Foto: Press

Foto: Press

Ekskluzivni Absolue tretman spaja iznimnu regenerativnu moć sastojaka s maksimalnom učinkovitošću. Prožet je snagom Absolue linije proizvoda obogaćenih ekstraktom ruže koji djeluju na regeneraciju kože. Nevjerojatna tekstura i miris u kombinaciji s masažnim potezima savršeno će razmaziti vas i vašu kožu.

Dizajn kabine omogućuje vam potpunu privatnost i udobnost. Tijekom jednosatnog termina, stakla kabine se zamagljuju te se možete usredotočiti na apsolutni odmor i opuštanje.


VIŠE O TEMAMALancomeDouglas parfumerijeLancome Absolue Premium
Povezano