Stiže Cosmic, prvi parfem s potpisom Kylie Jenner

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 11.03.2024.

0

Cosmic Kylie Jenner

Cosmic Kylie Jenner

Kylie Jenner, jedna od najpoznatijih svjetskih poduzetnica i influenserica, predstavlja svoj dugoočekivani prvi parfem, Cosmic Kylie Jenner

Ova mirisna inovacija predstavlja proširenje Kylie beauty linije u novo, očaravajuće područje. Miris je kreiran u suradnji s Nicole Mancini te donosi slatke, svježe i tople note koje privlače, očaravaju i zadivljuju.

Cosmic Kylie Jenner donosi savršenu kombinaciju gornjih nota zvjezdanog jasmina i osvježavajuće naranče, dok glavna esencija parfema zrači akordima bogatog zlatnog jantara i cvjetnog crvenog božura. Baza tople cedrovine i omamljujuće vanilije mošusa pruža slatki omotač aroma koji će vas uvući u svoj svijet, a ostavljajući upečatljiv mirisni trag idealan je odabir i danju i noću.

Dizajniran poput umjetničkog djela iz druge dimenzije, Cosmic Kylie Jenner dolazi u skulpturalnoj bočici koja savršeno pristaje svakom dlanu, a predstavlja stalnu promjenljivu prirodu ljubavi i pokušava naglasiti važnost ljubavi prema sebi. Na pakiranju je i otisnut datum rođenja Kylie kojim stvara jedinstven osobni dodir.

"Željela sam stvoriti nešto potpuno jedinstveno za mene u svakom pogledu, od mirisa do bočice, miris koji ljudi nikad nisu osjetili, ali ih na prvu prožima ugodom i zadovoljstvom. Radili smo na ovome više od dvije godine. Htjela sam svjež, ali sladak miris s dojmom 'izvan ovog svijeta', da sadrži neke od mojih omiljenih nota uključujući zvjezdani jasmin i mošus od vanilije" - izjavila je Kylie.

Miris je dostupan u tri različite bočice koje se mogu ponovno puniti - 30ml, 50ml i 100ml, pružajući vam mogućnost da odaberete veličinu koja najbolje odgovara vašim potrebama i stilu.

Cosmic Kylie Jenner mirisne note:

Gornje note: zvjezdani jasmin (senzualan, sladak, voćni), crvena naranča (svježe, citrusno)
Glavna esencija: zlatni jantar (bogat, topao), crveni božur (sladak, cvjetni)
Baza: mošus vanilije (sladak, ugodan, kremast), cedrovina (drvenasto, toplo, svježe)

Ovaj neodoljivi parfem ekskluzivno je dostupan od 11. ožujka 2024. godine u Douglas parfumerijama.


VIŠE O TEMAMAženski parfemiKylie JennerCosmic Kylie JennerDouglas parfumeriježenski mirisiNicole Mancini
Povezano