Lagani jesenski make-up tutorial koji vrijedi pogledati

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 22.09.2020.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Mlada ljepotica na lagan način pokazuje kako u trenu prekriti nedostatke na licu, srediti obrve i isfurati odličnu kombinaciju jesenskih boja na očima i usnama

Jesen nam danas i kalendarski stiže. Lagano izvlačimo toplije komade odjeće iz ormara, a vrijeme je i da naš make-up prilagodimo prvim danima jeseni.

Nova sezona je pravo vrijeme za promjenu naše make-up rutine. Make-up se više ne topi na licu pod visokim temperaturama pa je stiglo vrijeme za dobar novi puder i nove boje rumenila, sjenila, ruževa...  Jesen nas sama po sebi nadahnjuje svojim zemljanim tonovima, a naš je zadatak inspirirati se za make-up look koji je nosiv svaki dan, a prilagođen novim vremenskim uvjetima i modnim trendovima.

Denitsa
s Youtube kanala Denitslava Makeup prava je maherica za make-up tutoriale. Ne čudi stoga ni podatak da njezin kanal ima 2,65 milijuna pretplatnika, a poznata Bugarka može se pohvaliti i sa 1,3 milijuna followera na Instagramu. Njezin tutorial sa superkorisnim savjetima i idejama za lagani jesenski make-up look pravi je hit na Youtubu. Mlada ljepotica na lagan način pokazuje kako u trenu prekriti nedostatke na licu, srediti obrve i isfurati odličnu kombinaciju jesenskih boja na očima i usnama.

Pogledajte njezin prijedlog laganog jesenskog make-up looka i naučite kako zablistati na početku ove jeseni s minimalno uloženog vremena:
VIŠE O TEMAMAmakeup tutorial
Povezano