Kozmetika Weleda slavi 90. rođendan

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.11.2011.

0

Kozmetika Weleda

Kozmetika Weleda

Kozmetika Weleda, koja ove godine slavi 90. rođendan, jedan je od vodećih svjetskih brendova u području prirodne kozmetike i prodaje se u više od 50 zemalja

Još od 1921. godine, zahvaljujući Rudolfu Steineru, znanstveniku hrvatskog porijekla, Weleda proizvodi antropozofske lijekove i kozmetiku u ravnoteži s čovjekom i prirodom, pri čemu se posebna pozornost polaže na iznimnu kakvoću – od izbora sirovina iz biodinamičkog uzgoja ili certificiranih otkupa divlje rastućih sastojaka, sve do cjelovitog proizvoda.

Uvijek se pomno pazi na to da sve što se posadi, ubere i preradi bude ekološko, održivo i vjerodostojno. Samo se tako može osigurati i jamčiti iznimna kakvoća proizvoda te prijateljski i odgovoran odnos prema prirodi i ljudima. Ukupna kompozicija izabranih, čisto prirodnih sastojaka - finih biljnih ulja, ekstrakta bilja i mirisnih komponenti iz eteričnih ulja - Weledine proizvode čini privlačnima, izuzetno djelotvornima i dobro podnošljivima.

Kozmetika Weleda proizvedena je od 100 posto prirodnih sirovina vrhunske kvalitete, bez sintetskih aditiva. Sva proizvodnja temelji se na antropozofskom pristupu ljekovitosti biljaka i povezanosti duhovnog u čovjeku i prirodi. Umjesto da gleda na kožu i sve njezine slojeve s tradicionalnog znanstvenog stajališta, Weleda gleda dublje. S antropozofijom (Rudolf Steiner, 1861-1925; osnivač i utemeljitelj antropozofije) istraživalo se i pronašlo jasnu vezu između različitih procesa biljaka i ljudi.

Weledi želimo sretan rođendan!


VIŠE O TEMAMAWeledaRudolf Steinerprirodna kozmetika
Povezano