Koncert Ane Rucner na jednoj od najljepših plaža svijeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2021.

0

Foto: Robert Barilla, Frano Ožbol

Foto: Robert Barilla, Frano Ožbol

Ana Rucner najavljuje spektakularan koncert 'Adio lito', ujedno i prvi koncert ikada koji će se održati na plaži Zlatni rat

Svima je već dobro poznat ranojutarnji koncert 'Pozdrav ljetu', kojim naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner, unatrag 11 godina pozdravlja dolazak ljeta s dubrovačkog Srđa. Posebnost ovog događaja, osim njegove lokacije, je i vrijeme održavanja. Naime, u isto vrijeme s prvim zrakama ranog jutarnjeg sunca, točno u 5 sati, začuju se nježne žice Aninog violončela, čime započinje jedinstven festival 'Ana u Gradu'. Dubrovčani i njihovi gosti uvijek su iznova očarani Aninim projektom, koji iz godine u godinu privlači sve više posjetitelja, pa tako i Srđ postaje premali za sve one kojima nije problem ustati i prije cika zore, jer znaju da uskoro slijedi nezaboravno glazbeno iskustvo, koje će pamtiti za cijeli život.
Ove godine Ana je odlučila oprostiti se od ljeta na jednako originalan način – spektakularnim koncertom pod nazivom 'Adio lito', koji će se održati na prvi dan jeseni, 23. rujna, u zalazak sunca, na jednoj od najljepših plaža na svijetu te prepoznatljivom simbolu Bola, otoka Brača i Hrvatske – na Zlatnom ratu.
Ana će ovim koncertom ispratiti posljednje ljetno sunce, baš kao što u Dubrovniku pozdravlja prvo ljetno sunce, želja joj je da postane tradicionalan, kao i onaj dubrovački. S ova dva koncerta, na prvi dan ljeta u izlazak sunca te prvi dan jeseni u zalazak sunca, Ana Rucner ujedno povezuje dvije poznate jadranske destinacije i dva simbola hrvatskog turizma - Dubrovnik i Bol. Ovo je ujedno i prvi put ikada, da će netko održati koncert na plaži Zlatni rat, čime 'Adio lito' dobiva na još većoj važnosti.

Koncert će početi u 18.30 sati, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

VIŠE O TEMAMAAna RucnerZlatni rat
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se