Ana Rucner u čarobnoj kreaciji Juraja Zigmana

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.09.2021.

0

Foto: Robert Barilla

Foto: Robert Barilla

Ana Rucner je postala i prvi izvođač ikad koji je održao koncert na Zlatnom ratu, s obzirom da to nitko prije nje nije napravio

Jedna od najljepših plaža na svijetu, veličanstveni Zlatni rat, jučer je izgledao veličanstvenije nego ikada prije, zahvaljujući našoj proslavljenoj violončelistici Ani Rucner, koja je upravo ovo mjesto odabrala za svoj koncert 'Adio lito' te se na spektakularan način oprostila od ljeta, ujedno pozdravivši novu sezonu pred nama. Ana je time postala i prvi izvođač ikada, koji je održao koncert na Zlatnom ratu, s obzirom da to nitko prije nje nije napravio.
Svima je već dobro poznat ranojutarnji koncert 'Pozdrav ljetu', kojim naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner, unatrag 11 godina pozdravlja dolazak ljeta s dubrovačkog Srđa. Ove godine Ana je odlučila oprostiti se od ljeta na jednako originalan način – spektakularnim koncertom pod nazivom 'Adio lito', na prvi dan jeseni, 23. rujna, u zalazak sunca, na jednoj od najljepših plaža na svijetu te prepoznatljivom simbolu Bola, otoka Brača i Hrvatske.
Ovaj koncert je ujedno poslužio i kao odlična promocija povodom Svjetskog dana turizma, koji se obilježava idući ponedjeljak, 27. rujna.

Ana Rucner

Ana Rucner

Ana je na samu lokaciju koncerta stigla u suton, odjevena u atraktivnu kreaciju sjajnog modnog dizajnera Juraja Zigmana. Njezin dolazak razdragano su pozdravili brojni posjetitelji, koji su željno iščekivali početak koncerta. S posljednjim zrakama sunca započeli su prvi takovi čarobne melodije, čime je započeo premijerni 'Adio lito' koncert.

VIŠE O TEMAMAAna RucnerJuraj Zigman
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se