Koja hladno prešana ulja su učinkovita u borbi protiv celulita?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.03.2016.

227

Foto: Biomedis PR

Foto: Biomedis PR

Jedna od rijetkih kozmetičkih kuća koje u svim svojim proizvodima koriste isključivo hladno prešana ulja je hrvatska tvrtka BIOMEDIS

Osnovna razlika između hladno prešanih i sintetičkih ulja je u njhovoj nutritivnoj vrijednosti koja je najbitnija za njegu vaše kože. Cilj stavljanja sintetičkih ulja u kozmetiku je produljenje trajnosti kreme na policama i mogućnost da se proizvod deklarira kao eko/bio iako to zapravo nije.

Sintetička ulja se industrijski proizvode i termički obrađuju. Zbog zagrijavanja dolazi do oksidacije osjetljivih masnih kiselina te gubitka ljekovitih tvari, a sve u svrhu da bi vas na policama dočekao trajan, ali manjkav proizvod.

Na primjer, prirodni shea maslac ima karakterističan "orašast" miris i pomalo žućkastu boju. Sintetički Shea maslac je idealno bijele boje i gotovo bez mirisa. Kod industrijske obrade dolazi do gubitka ljekovitih neosapunjivih tvari, estera cimetne kiseline. Upravo onih koji štite kožu od ultraljubičastih (UV) zraka. Hladno prešana ulja su daleko hranjivija i ljekovitija.

Jedna od rijetkih kozmetičkih kuća koje u svim svojim proizvodima koriste isključivo hladno prešana ulja je hrvatska tvrtka BIOMEDIS. Od 2005. godine do danas razvili su proizvodnju i direktnu dostavu svježih prirodnih krema doma ili na posao unutar 1-2 radna dana tako da uvijek dobijete svježe prirodne proizvode za njegu kože lica i tijela. Unazad 3 godine dostavljaju i u bolje opskrbljene ljekarne, ali isključivo po narudžbi klijentice jer proizvodi sa hladno prešanim uljima ne mogu godinama stajati na policama.

BIOMEDIS proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.

Iz asortimana bismo izdvojili učinkovit i potpuno prirodan proizvod protiv celulita:

Riješite se celulita uz pomoć bršljana, ružmarina, kadulje i eukaliptusa!

BIOMEDIS je u svom laboratoriju razvio savršen serum protiv celulita. "Proizvod smo testirali na 50 žena u dobi između 35 i 55 godina. U jako kratkom vremenskom roku svim ženama smo smanjili naslage celulita na način da smo jednom dnevno umasirali BIOMEDIS serum na područja zahvaćena celulitom te ih omotali prozirnom folijom i pustili da djeluje 60 minuta", kažu iz Biomedisa.
 
Iskoristite veliku akcijsku ponudu sa 2x Serum za njegu kože sklone celulitu i dočekajte ljeto bez celulita.

Svježi prirodan serum za njegu kože sklone celulitu  zahvaljujući hladno prešanim uljima ružmarina, kadulje i eukaliptusa djelotvorno utječe na masne naslage kojima su zahvaćena bedra i bokovi, a koža postaje zategnuta, mekana i blistava. Istodobno sa smanjenjem celulita se stimulira i cirkulacija krvi te eliminacija štetnih tvari iz organizma. Bršljan je jedan od najpoznatijih prirodnih saveznika u borbi protiv narančine kore. Koristi se za smanjivanje masnoća u tijelu. Dreniranjem uklanja višak vode, a to rezultira smanjenjem i uklanjanjem neželjenih masnih naslaga. Bršljan stimulira mikrocirkulaciju između celulitnog tkiva gdje je cirkulacija skoro jednaka nuli. Rastvara masnoće i sprječava nakupljanje novih. Udio marelice i badema osigurava brzo upijanje i hidratizaciju te toniziranje i čvrstoću kože.

Kako se koristi?

Prije upotrebe obavezno protresti. Nanesite ga svakodnevno na područja zahvaćena celulitom te ga snažnim pokretima umasirajte u kožu. Uz vašu svakodnevnu pažnju i malo strpljenja ovaj će serum protiv celulita vrlo brzo pokazati željene rezultate. Za brzo uklanjanje područja zahvaćena celulitom nakon nanošenja seruma omotajte prozirnom folijom i pustite da djeluje 60 minuta.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOMEDIS?


Samo zato što se radi o svježoj i potpuno prirodnoj kozmetici bez sintetičkih dodataka, BIOMEDIS je organizirao dostavu direktno iz proizvodnje u vaš dom, na posao ili u odabrane ljekarne. Dostava je unutar 2 radna dana i potpuno je besplatna.

Obiteljska tradicija vlasnika tvrtke BIOMEDIS u liječenju ljudi ljekovitim biljem starija je od 150 godina. Sve recepture odobrava dr. Sadiković.

Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164.

> Pratite svježe vijesti i na Facebooku


VIŠE O TEMAMABiomediscelulitprirodna kozmetikaulje protiv celulitashea maslacserum protiv celulita
Povezano