Knjiga kojom je Chris Whitaker pokorio svijet krimića

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.09.2021.

0

Chris Whitaker. Foto: David Calvert

Chris Whitaker. Foto: David Calvert

Njegov roman 'Počinjemo na kraju' objavljen na hrvatskom jeziku u prijevodu Ire Martinović, osigurao mu je uspjeh s obje strane Atlantika

Chris Whitaker novo je veliko ime u svijetu kriminalističkih romana. Sa samo tri objavljena naslova, koji su ovjekovječeni slavom i lovorikama od strane publike i struke, Whitaker je dokazao da je autor o kojem će se mnogo govoriti.
Njegov roman "Počinjemo na kraju" objavljen na hrvatskom jeziku u prijevodu Ire Martinović, osigurao mu je uspjeh s obje strane Atlantika. Prvo mjesto na prestižnoj New York Times listi, preporuke renomiranih književnih klubova Barnes & Noble i Good Morning America Buzz i brojne nominacije (Golden Dagger i Theakston's Old Peculier) za najbolji krimić godine, samo su dio uspjeha ove književne senzacije.
"Počinjemo na kraju" je izvanredan roman o ljudima koji zaslužuju mnogo više nego što im život pruža. Iako se radi o krimiću, ovaj roman će vas emotivno rastaviti, nasmijati ali i pružiti nadu te na kraju dokazati da ljubav u svim svojim oblicima ipak na kraju pobjeđuje.

Radnja

Prije trideset godina, tinejdžer Vincent King je postao ubojica. Sad je pušten iz zatvora i vraća se u rodni gradić Cape Haven u Kaliforniji. Ali nisu ga svi spremni dočekati raširenih ruku – poput Star Radley, njegove bivše djevojke i sestre Vincentove žrtve. Duchess Radley, Starina trinaestogodišnja kći, brine se za svog brata Robina – o za svoju problematičnu majku. U pokušaju da zaštiti Star, Duchess pokreće lavinu događaja koja će imati tragične posljedice za njezinu obitelj, za Vincenta i za cijeli gradić. Koliko daleko čovjek može pobjeći od prošlosti kad se ona uporno pokušava ponoviti?

VIŠE O TEMAMAChris WhitakerMozaik knjiga
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se