Kendall Jenner i Givenchy i ovog su proljeća savršen spoj

Piše: T.M., Zagreb
Objavljeno 23.02.2022.

0

Foto: Heji Shin, Givenchy

Foto: Heji Shin, Givenchy

Kendall Jenner, influenserica i supermodel, vraća se u velikom stilu kao zaštitno lice (i tijelo) Givenchyjeve kampanje za proljeće/ljeto 2022.

Medijska zvijezda i supermodel Kendall Jenner, jedno od ključnih lica dinastije Kardashian, i u novoj sezoni reda angažmane kao na pokretnoj traci. 26-godišnja ljepotica svoj je bogati konto u svijetu modelinga tako obogatila i reklamnom kampanjom za kultni Givenchy u kojoj je odnijela glavnu ulogu.
Foto: Heji Shin, Givenchy

Foto: Heji Shin, Givenchy

Suradnja s Givenchyjem za Kendall nije nova stvar, sjetit ćemo se da je istu ulogu odradila i na reklamnim plakatima ove prestižne etikete za prošlogodišnju proljetnu sezonu.
Foto: Heji Shin, Givenchy

Foto: Heji Shin, Givenchy

Ovaj put pred objektivom Heji Shin, i uz ilustracije američkog umjetnika s njujorškom adresom - Josha Smitha, Kendall blista u ključnim komadima Givenchyja za proljetno-ljetni dio godine, a osim nje, u kampanji se pojavljuju i He Cong, Iselin Steiro i Steinberg.

VIŠE O TEMAMAKendall JennerGivenchymodna industrijaHeji Shin
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se