Kako napraviti savršen selfie: Kylie Jenner otkriva dvije najveće tajne

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 05.12.2016.

20

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

Kylie Jenner, jedna od najvećih zvijezda Instagrama, otkriva koja su to dva ključna koraka koja vas dijele od savršenog selfieja

Posljednjih nekoliko godina internet je preplavljen selfiejima, a njihovoj je popularnosti najviše kumovao Instagram. Mnogi od nas sigurno bi boljeli znati čarobnu formulu za stvaranje savršenog selfieja, a ako vam netko moće otkriti tu tajnu, onda je to Kylie Jenner. S više brojkom od preko 80 milijuna fanova i znatiželjnika koji je slijede na ovoj popularnoj društvenoj mreći za pametne telefone, Kylie je kao jedna od najistaknutijih članica "klana" Kardashian ujedno i jedna od najvećih majstorica selfieja.

Svoje znanje Kylie je nesebično podijelila sa svijetom u videu koji objašnjava dva ključna koraka koji vas dijele od uspjelog i uspješnog selfieja. Jedan od njih je tajming, idealni su poslijepodnevni sati uoči zalaska sunca, a drugi je pronalaz idealnog kuta. Eto, ako vam je zbilja važno (a bilo bi vam bolje da nije) kako napraviti savršen selfie, pogledajte video:
VIŠE O TEMAMAKylie Jennerselfie
Povezano