Kako je bilo na hrvatskom Circus Maximusu u Noi na Zrću

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.08.2021.

0

Foto: Klub Noa

Foto: Klub Noa

Impresivnim nastupima kazahstanskog producenta i DJ-a Imanbeka te popularnog DJ dvojca Harris & Ford završio je ovogodišnji Circus Maximus festival

Posjetitelji iz 20 zemalja Europe i svijeta proteklih su dana imali prilike vidjeti najbolje od festivalske produkcije današnjice s naglaskom na budućnost. Noa Beach Club s plaže Zrće ovim Festivalom postaje predvodnik u inovacijama kad je zabava u pitanju. Uz regularne ulaznice, više od 200 posjetitelja ulaznice za Festival kupilo je kriptovalutama i na taj su način postali njegovi dionici i u budućnosti, što bi značilo da će moći kreirati njegov sadržaj i umjetnički koncept.
Impresivnim nastupima kazahstanskog producenta i DJ-a Imanbeka te popularnog DJ dvojca Harris & Ford završio je ovogodišnji Circus Maximus festival. Svjetski glazbeni hitovi i performansi umjetnika posjetitelje kluba Noa ostavili su bez daha te tako na najpoznatiju jadransku plažu Zrće ponovo doveli čaroliju ljetnih druženja, novih prijateljstava i ljubavi.
Pod zvjezdanim nebom jednog od 100 najboljih klubova svijeta tijekom pet festivalskih dana posjetitelje su zabavljali i kosovski DJ velikan Regard, Da Tweekaz, Brennan Heart,  Maxtreme, Toby DEE, Mike & Me, Andy Boy, Aldo Morro, Chris Willsman, Scheffwell, LASNIS, Chris Levels, Justin Pollnik, NOISETIME, Toby Dean, LASNIS, Mike & Me, Andy Boy, Dropixx, Lunax, Vescu, Nick Leys, Jey Aux Platines te Marc Pain.

Circus Maximus proteklih je dana pripremio zaista vrhunski višeosjetilni doživljaj, a ujedno je  i prvi DAO festival u svijetu. Ova inovacija Noa Grupe veliki je iskorak za festivalsku scenu u svijetu, a Hrvatsku ovaj projekt stavlja u lidersku poziciju.

Jedinstvenim spojem vrhunske elektroničke glazbe i ljetnih tuluma na plaži Circus Maximus još je jednom potvrdio svoje mjesto među najpoželjnijim svjetskim festivalima, a klub Noa i plažu Zrće nakon pauze zbog epidemije koronavirusa vratio na svjetsku kartu kao neizostavnu destinaciju koji će i u narednim godinama pisati povijest najboljih ljetnih provoda.

VIŠE O TEMAMAZrćeotok PagCircus MaximusNoa Beach Club
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se