Brazilska DJ zvijezda Mochakk sutra na Zrću

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.08.2022.

0

Mochakk. Foto: Press

Mochakk. Foto: Press

Mochakka danas na društvenim mrežama prati gotovo milijun ljudi, a među svoje priče uvrstili su ga neki od najjačih svjetskih magazina, poput Voguea

Brazilska DJ zvijezda Mochakk na najpoznatiju hrvatsku party plažu Zrće donosi dašak ritmova Južne Amerike kroz neke od najpoznatijih techno i house hitova elektronske glazbe. Ovaj DJ i producent sutra, 18. kolovoza zabavljat će posjetitelje NOA Beach Cluba u sklopu glazbenog programa Oasis čiji je začetnik upravo ovaj, jedan od najljepših klubova na Jadranu.
Pedro Maia brazilski je DJ, producent i skladatelj poznat pod imenom Mochakk. Njegov je vrhunski zvuk privukao pažnju umjetnika poput Illusionizea i Victora Loua te ovog mladog 22-godišnjeg umjetnika učinio planetarno popularnim. Mochakka danas na društvenim mrežama prati gotovo milijun ljudi, a među svoje priče uvrstili su ga neki od najjačih svjetskih magazina kao što je Vogue. Nastupa u najjačim klubovima diljem svijeta, a sudeći po njegovoj odličnoj reputaciji na dobrom je putu da osvoji srca publike i u Hrvatskoj.
NOA Beach Club proteklih tjedana živi sezonu za pamćenje i rekordnu posjećenost od oko 300 tisuća gostiju iz cijelog svijeta. NOA ovog ljeta održava čak pet vlastitih Festivala te brojne gostujuće kao što su Sonus, BSH Island Festival. Ovog ljeta, na velikoj ljetnoj pozornici nastupile su neke od vodećih svjetskih zvijezda kao što su Steve Aoki, ARTBAT, Claptone i broji drugi te s nestrpljenjem očekujemo nastavak glazbenih uzbuđenja.

VIŠE O TEMAMAZrćeNOA Beach ClubMochakk
Povezano